bogdan b Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Mam problem z komputerem ,po wejściu na wp.pl ,pierwsze obrazy nie wyświetlają się ,w chodzę na naszą stronę główną też nie wyświetlają się pierwsze obrazy ,dopiero drugi obrazek o budowie wędzarni wyświetla normalnie ,może ktoś wie co to za przyczyna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Nie masz komunikatu ze strony przeglądarki, że brakuje ci jakiejś wtyczki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 może to wina providera - problem z DNS ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Co ma DNS do wyświetlania obrazków ?Zmień IE na Firefoxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 może to wina providera - problem z DNS ?Przepraszam ale nic z tego nie rozumiem ,to dla mnie czarna magia,wyczyściłem komputer klinerem i chyba od tego momentu to się stało [ Dodano: Czw 14 Lip, 2011 23:19 ]Mam mozille Firefoxa [ Dodano: Czw 14 Lip, 2011 23:20 ]Zmień IE na Firefoxa.A co to jest IE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 bogdan b, To są właśnie czary!!! Miałeś robala na wtyczkach i usunąłeś część zainfekowaną. Jeżeli posiadasz program Avast to chyba musisz się pożegnać z tym największym wirusem. Często zdarza się że, Avast po małej przeróbce przez trojana zostaje potężnym wirusem. Komputer muli i prawie nic nie działa. Używaj SlimClaner, WinUtilities lub Registry Washer Uwaga tylko systemy legalne!!! Jako programu antywirusowego możesz użyć Sekunia PSI itp. Korzyść to nie spowalnia komputera i nie "kracze" o zagrożeniach. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 bogdan b napisał/a: A co to jest IE Przeglądarka Internet ExplorerDzięki Gonzo, teraz wiem ,ja mam Mozilla Firefox [ Dodano: Czw 14 Lip, 2011 23:34 ]Witaj Andyandy, mam właśnie Avast,co mam teraz zrobić żeby to wróciło do normy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Co ma DNS do wyświetlania obrazków mam sieć osiedlową - jest dostępnych kilka adresów DNS (z lenistwa mam wpisany najczęściej jeden) - często w takich przypadkach pomaga zmiana DNS (moźe to wina serwera osiedlowego) - ale To są właśnie czaryusunąłeś część zainfekowaną i umarło... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 i umarło.tompi, możesz powiedzieć co umarło.i co trzeba ożywić :smile: [ Dodano: Czw 14 Lip, 2011 23:42 ]Mi ostatnio jak Avast wywalił wirusa to zapłaciłem 150 zeta specjaliście od kompów :devil:Gonzo, super to mnie uspokoiłeś przed snem :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 możesz powiedzieć co umarło.i co trzeba ożywić w zasadzie to wypadało by zajżeć do... gardła (czyli do komputera) jaki system, jaki antywirus, jakie inne zabezpieczenia, co było instalowane i odinstalowane, co było kasowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 Dzięki tompi, jak sobie nie poradzę to oddam do znachora i niech go uleczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 a w razie "W" - praktycznie co sobota , lub niedziela śmigam po zamczyskach jury... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 OK tompi, jak coś to się odezwę . Pozdrawiam Bogdan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Bogdan.. Wejdz na nasze forum i poszukaj jakiegos postu z fotkami.. Kliknij na jakas fotke i zobacz czy otworzy sie dodatkowa strona z powiekrzeniem tejze fotki .. Ja nieraz patrzac na fotografie na forum widze tylko kawaleczek ze zdjecia ale po kliknieciu na nią to otwiera mi sie w calosci.. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Krzysztof_ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Zmień IE na Firefoxa.Miro z ikony w poście widać że korzysta z Firefox. :wink: Bogdan ściągnij najnowszą wersie Firefox odinstaluj starą i zainstaluj nową. Powinno pomóc. Firefox powinien zapytać jeżeli będzie brakowało jakieś wtyczki do flasha, java itp. Chociaż jeżeli Ci chodzi o zdjęcia na głównej koło administratora to one nie są we flashu, co innego zmieniający się napis w nagłówku forum. Bogdan Zanim zaczniesz coś kombinować samemu najlepiej zajrzyj tutaj http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha ściągnij i zainstaluj Chrome. Przeglądarka lekka i szybka. Będziesz wiedział czy to wina Firefoxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Miro z ikony w poście widać że korzysta z Firefox.To czemu widzę jego ikonkę jako "e" a nie tak jak u mnie ikonkę Firefox-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 miro, zerknij jeszcze raz :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Miro z ikony w poście widać że korzysta z Firefox. :wink: Zgadza się . Usterki zostały usunięte ,Córka poświęciła godzinkę i wyprowadziła na prostą komputer. Nie wiem dokładnie co zrobiła ,coś pousuwała i w grała na nowo Firefox i teraz jest OK. Dzięki za pomoc Koledzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 miro, zerknij jeszcze raz :grin:Zamiast patrzeć na posty bogdana b patrzyłem na tompiego. :grin: Starość czy co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Zamiast patrzeć na posty bogdana b patrzyłem na tompiego. :grin: Starość czy co ? Mirku to już nie te oczy :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Mam problem z tabletem Lark 70.0.Poszukuję do tego tabletu modemu Huawei ,ale takiego co będzie współpracował z Aero2 i z tym modelem tabletu.Pomożecie? :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 na http://forum.jdtech.pl/ już byłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Dziękuje za pomoc.Jeszcze nie byłem na tej stronie ,ale już chyba sobie poradziłem.Taką przynajmniej mam nadzieję. :grin: .Okaże się w przyszłym tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 jakby co, to mam E3131 z kartą aero2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts