modliszqa Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Witam Czy możecie mi polecić jakiś łódzki sklep, w którym można kupić skórki wieprzowe? Na Bałuckim Rynku namierzyłam tylko pachwiny ... Skórek nikt nie oferuje, nawet na zamówienie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo mój małżonek dość sceptycznie podchodzi do moich poszukiwań... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Czy możecie mi polecić jakiś łódzki sklep, w którym można kupić skórki wieprzowe? Myślę że kolega Wosiu powinien poradzić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszqa Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 będę czekała cierpliwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia50 Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 kiedyś można było kupić na Górniaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik55 Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Na ul. Rojnej ,hala mięsna stoisko Kozłowski. - do 31 lipca urlop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Myślę że kolega Wosiu powinien poradzić . Ja chyba nie pomogę ponieważ nie kupuję mięsa na targowiskach,raz kupiłem itrafił mi się niewykastrowany mięso poszło do kubła.Teraz biorę prosto z ubojni.W pracy mam ich reklamę więc po południu wstawię skan.Można sobie zamówić dowolną ilość mięsa począwszy od półtuszy. Pozdrawiam Wosiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszqa Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Bardzo wszystkim dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Jak obiecałem Można zadzwonić i się umówić bo facet ma sklepy w Łodzi więc odbiór byłby w Łodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszqa Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Raz jeszcze dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterix35 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Witam .Nie wiem czy zapytanie jest jeszcze aktualne .Świerze skórki wieprzowe w niskiej cenie ( około 50 gr-kg ) są w Intermarche na Widzewie tuż obok Biedronki na przeciwko cmentarza Zarzew .Jeśli nie ma ,trzeba zapytać Panią z stoiska mięsnego aby poprosiła kogoś od rozbioru mięsa .Wszyscy tam pracujący są bardzo pomocni i nie mają problemów typu - nie bo nie albo póżniej albo nie ma .Panowie od rozbioru pracują do godziny 14 - 15 .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterix35 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 a i jeszcze coś , ładna gruba słoninka ze skórą po wcześniejszym dogadaniu się z kimś kto rozbiera jest tam w cenie do 2 złotych , nie jest to żadna kryptoreklama ,po prostu tam kupuję .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts