kudłaty Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 wyszły bajecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudłaty Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 no witam witam [ Dodano: Pon 25 Lip, 2011 23:09 ]w czwartek wedziłem udka w liczbie 30 sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudłaty Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 http://imageshack.us/g/52/zdjcie0730e.jpg/na tym linku do oceny moje dzieło [ Dodano: Pon 25 Lip, 2011 23:19 ]http://imageshack.us/photo/my-images/405/zdjcie0728e.jpg/i moja wędzarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 wyszły bajecznie A gdzie one są :grin:Wyszły Smacznie wyglądają. Parzyłeś przed wędzeniem ? Jaką miałeś skórkę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudłaty Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 20 sparzyłem i skórka była ok10 uwędziłem bez sparzenia bo kumpel dostarczył towar już przyprawiony.te wyszły najlepiej [ Dodano: Pon 25 Lip, 2011 23:31 ]zastanawiam się jak będą smakowały peklowane?Robiłaś już takie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziev Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ja często robię peklowane udka. Pekluję, parzę i w dym. Według "zjadaczy" poezja smaku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 kudłaty, tu masz przepis na peklowane , są pierwsza klasa. http://www.wedlinydomowe.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=899&Itemid=4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.