pinio1 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 czy haki wykonane z miedzi nie będą wchodzić w jakąś reakcje ? czy lepiej wykonać je z nierdzewki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL GREGOR Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 :grin: miedz w reakcji z solą będzie się pokrywała patyną :sad: wykonaj je z nierdzewki lub szprychy rowerowej :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario007 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Możesz też zakupić na allegro.JA tak zrobiłem i zakupiłem 2 rodzaje. Ja je nazywam okrągłe czyli za grzbiet oraz z podwójnym hakiem i są wykonane z nierdzewki.Uważam że są bardzo dobre (2 razy sprawdziłem) a i cena raczej przystępna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 w ikei mozn a kupic haczyki takie S jest z nierdzewki i sluzy jako wieszak ktory zachacza sie na rurce w szafie Calkiem fajnie sie sprawdza a za 10szt zaplacilem niecale dwa funty , mysle ze w polsce cena bedzie podobna bo Ikea to globalny sklep :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ja robiłem haki z drutu spawalniczego nierdzewnego, w kazdym sklepie budowlanym są, metrowej długości, za 5 szt zapłaciłem 2 złote... zostaje tylko pociąć i ładnie wygiąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 no i naostrzyć :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Byłem ostatnio w Rawiczu i wstąpiłem do sklepu o nazwie "Wszystko za 5 zł". Przeważnie wszystko chińszczyzna ale kupiłem haki do "garderobianki" w kształcie litery "S" . 6 szt za 5 zł. Na końcówkach były gumki które sciąglem i te końcówki zaostrzyłem pilnikiem do metalu. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 kupiłem haki do "garderobianki" w kształcie litery "S"A one na pewno są z nierdzewki? Czy może jednak tylko galwanizowane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts