Mieciu314 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Sprzedam drewno:wisnia,jabłoń 531 927 684 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 ...Sprzedam drewno:wisnia,jabłoń 531 927 684... Mam pytanie czy to drewno z sadów producenta wiśni i jabłoni, które mogło być "pryskane"(za życia drzewa) truciznami chemicznymi do ochrony, czy może jakieś dzikie sady z opuszczonego domostwa, czy stare drewno z Babcinej działki, które jest pewnikiem wolne od trucizny? To bardzo ważne pytanie dla konsumenta wyprodukowanego dymu. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mieciu314 Posted August 19, 2011 Author Report Share Posted August 19, 2011 jest to stary sad po babci nie pryskany nigdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einshell Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Mam pytanie OK. Tylko ,że zle sformułowane...( można było zapytać - Skąd to drewno pochodzi ? ) :rolleyes: nie pryskany nigdy A tego , to ''na oko'' udowodnić się nie da... :mellow: Pozdrawiam. Ps. Trzeba sprzedawcy uwierzyć na słowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarop Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Witam Mam do odstąpienia drewno: wiśni w dużej ilości, śliwy, grusz, jabłoni. Wykarczowałem sad 30 -letni /nigdy nie był traktowany środkami chemicznymi/. Żal mi palić takimi okazami w kominku. :sad: Oddam na zasadach barteru / buk, dąb, grab/. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einshell Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Żal mi palić takimi okazami w kominku. :sad: ... :shock: ... A dlaczego to w kominku...., że tak zapytam... :question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarop Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Czyś trzeba ogrzać dom :blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts