Plissken Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Witam, chcę zbudować dużą wędzarnię wolnostojącą, przy istniejącym lokalu gastronomicznym. Na początek chcę tam wędzić ryby, a potem, w miarę rozwoju, również inne produkty, przeznaczone do sprzedaży. Chciałbym prosić szanownych kolegów z tego forum o pomoc. Czy któryś z Was posiada lub wie o takiej usługowej wędzarni i zgodziłby się pokazać istniejące rozwiązania? Chciałbym przyjechać, obejrzeć, porozmawiać. Oczywiście woda rozmowna w moim zakresie Z góry dziękuję, Plissken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 W Gdańsku na Górkach Zachodnich są takie wędzarnie - przyjedż i pogadasz i podpatrzysz jak to wygląda w "praniu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub2001 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 W Gdańsku na Górkach Zachodnich są takie wędzarnie - przyjedż i pogadasz i podpatrzysz jak to wygląda w "praniu".Warto też co nieco kupić. Polędwica z łososia nie ma sobie równych!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plissken Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Oczywiście dziękuję Heniowi za wskazanie miejsca. Nie chcę wyjść na takiego co wybrzydza, po cichu jednak liczyłem na miejsce trochę bliżej mnie. Ja jestem z Kielc i do Gdańska mam pińcet Pojadę tam, jeśli nie znajdę podobnych obiektów bliżej mnie. Czy na tym forum jest może właściciel takiej wędzarni, kto chciałby podzielić się doświadczeniem? Pozdrawiam, Plissken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaszczur Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Poszukaj na naszej mapie i będziesz widział kto jest bliżej ciebie ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts