andy Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Mam do sprzedania naklejki samochodowe. Są czarne i srebrne. Ceny: 5,00zł - cena 1szt naklejki 5,00zł - koszt wysyłki listem poleconym priorytetowym bez względu na ilość naklejek w przesyłce. Proszę chętnych o wpłaty na konto Prosiaczkowe należności wyliczonej: ilość naklejek X 5,00zł + 5,00zł = należność do wpłaty. Jeżeli ktoś może i chce od siebie dołożyć parę groszy w słusznej sprawie, to powinien tą okazję wykorzystać Namawiam do tego gorąco, bo wszelkie środki zgromadzone w tej akcji zostaną wykorzystane do pomocy w utrzymaniu strony, czyli dla wszystkich. Dane do wpłat: 54 1140 2004 0000 3402 5651 8314 Mirosław Gębarowski Osiedle Okrzei 4 97-400 Bełchatów Bardzo proszę, aby w tytule przelewu jednoznacznie napisać -adres do wysyłki -kolor i ilość naklejek (np. 3cz. 10sr.) Bardzo to pomoże nam w sprawnej wysyłce a brak takich informacji skutkować może opóżnieniem lub wysłaniem kolorów losowo. Wszystkie środki w ten sposób pozyskiwane, są w całości przeznaczane na pomoc w utrzymaniu strony. NASZEJ STRONY!!! Proszę o wklejenie w tym temacie zdjęć jak wyglądają Wasze nalepki na Waszych pojazdach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 Może komuś naklejkę na samochód sprzedać? Ładne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dietykon Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Odświeżając temat chcę bardzo podziękować za szybkie nadesłanie naklejki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted September 22, 2011 Author Report Share Posted September 22, 2011 Kto jeszcze nie ma naklejki na samochodzie a chciałby - proszę zamawiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Pana Kazimierza Janickiego proszę o przysłanie na moje PW wiadomości jaki kolor naklejki mam wysłać. Pana Wacława Nasiłowskiego proszę o przysłanie na moje PW wyjaśnienia czy ponownie zamawiał tyle samo naklejek ile wysłałem do niego 30.08.2011roku (czy może coś pomieszałem). Wszystkich jeszcze niezdecydowanych namawiam do tej formy pomocy w utrzymaniu strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Naklejki, naklejki! Komu naklejkę?! :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwierzak Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 A jest może szansa na" to coś" pod rejestracje? :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 A jest może szansa na" to coś" pod rejestracje?Na razie nie ja i nie teraz - nie dam rady. Może ktoś inny... Tym razem Pani jakaś ochotna do pomocy? :grin: Kontakt do wytwórcy mogę dać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 No to będą jeździć po mazowieckiem 2 nowe onaklejkowane :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 TeBe, myślę, że to do Ciebie wysłałem dzisiaj naklejki T........ B......... ul. W..........y xx ( :grin: ochrona danych :grin: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 Naklejki Wędzarniczej Braci na każdy samochód też jeszcze mam. Zapraszam do zakupu. Wszystkie środki w ten sposób pozyskiwane, są w całości przeznaczane na pomoc w utrzymaniu strony. NASZEJ STRONY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek.b Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 No to proszę dwie takie ładne czarne. :grin: Pieniążki już poszły (albo raczej się przelały) + kropeleczka miodku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek.b Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Naklejki dotarły w ekspresowym tempie. Bardzo ładne. Serdecznie dziękuję.Gdzieś była instrukcja obsługi naklejek :blush:, a teraz nie mogę znaleźć. Pewnie to proste jak konstrukcja cepa, ale co instrukcja to instrukcja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 misiek.b, karoserię odtłuścić , naklejkę przykleić , potrzeć ściereczką lub "dopieścić " czym innym oderwać folię transportową i gotowe :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vacpol Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Ziko wspaniała instrukcja nic dodać nic ująć POZDRAWIAM proponuje taką instrukcje opatentować Ty będziesz milionerem i tym samym dachy będą tańsze a ja będę chodził po lesie i zbierał grzyby a wieczorem grzyby i wedzonki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 no czynność prosta to instrukcja nie może być inna :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniaandy'ego Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Wystąpił przejściowy (nie wiem jak długi będzie) brak naklejek srebrnych. W związku z tym proszę Pana Wacława Nasiłowskiego o kontakt na PW czy mam:-wysłać tylko czarne a srebrne dosłać później?-wysłać wszystko razem jak już będą srebrne?-zwrócić należność za srebrne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Spieszę wyjaśnić co się dzieje ze srebrnymi naklejkami. Otóż Kolega Zico obiecał, że użyje swoich wpływów i załatwi dla nas naklejki i nie będzie to długo trwało. Wobec tego można je nadal zamawiać (czarne również) a czas oczekiwania na nie nie będzie bardzo długi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Dzisiaj wyjątkowo jestem w domu . Dwa tygodnie w delegacji . Zaraz zadzwonie i dowiem sie co z naklejkami .Postaram sie dać jeszcze dziś odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Wygląda, że Zico znowu w delegacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 jak byś zgadł .Zaraz wyjeżdżam , ale bez paniki w piątek wracam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Ponawiam prośbę o kontakt:proszę Pana Wacława Nasiłowskiego o kontakt na PW czy mam: -wysłać tylko czarne a srebrne dosłać później? -wysłać wszystko razem jak już będą srebrne? -zwrócić należność za srebrne? Jak na razie skończyło się na obietnicach i mam tylko naklejki czarne a brak możliwości nabycia srebrnych. Komu, komu śliczną czarną nalepkę na samochód? Wszystkie środki w ten sposób pozyskiwane, są w całości przeznaczane na pomoc w utrzymaniu strony. NASZEJ STRONY!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 9, 2011 Author Report Share Posted December 9, 2011 O! Zico, wrócił to i wraca temat srebrnych nalkejek Drogi Kolego, kiedy będą srebrne naklejki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 andy, masz namiary więc możesz sie dowiedzieć .Ja niestety teraz nie mam czasu sie tym zająć ponieważ jestem w rozjazdach . Może uda mi si e w przyszłym tygodniu wygospodarować . jakiś dzień, dwa wtedy sie tym zajmę . Przepraszam ale jak każdy mam jakieś obowiązki :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 Może uda mi si e w przyszłym tygodniu wygospodarować . jakiś dzień, dwa wtedy sie tym zajmę Kolego, nie do końca zrozumiałem: w którym przyszłym tygodniu? W każdym nadchodzącym jest jakiś dzień lub dwa :rolleyes: Niezorientowanym wyjaśnię: nasz forumowy Kolega Zico, w swej życzliwości, podjął się, że załatwi osobiście kilkanaście srebrnych naklejek samochodowych dla KPP. Polegać to ma na: -zadzwonieniu do kolegi, żeby wyciął na ploterze -odebrać wycięte -usunąć wszystko co niepotrzebne i nakleić folię transportową -wysłać do mnie. Zico, poinformuj nas o postępie tego trudnego zadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts