Jump to content

Naklejki samochodowe Wędzarniczej Braci

andy

Recommended Posts

Mam do sprzedania naklejki samochodowe. Są czarne i srebrne.

Ceny:

5,00zł - cena 1szt naklejki

5,00zł - koszt wysyłki listem poleconym priorytetowym bez względu na ilość naklejek w przesyłce.

Proszę chętnych o wpłaty na konto Prosiaczkowe należności wyliczonej:

ilość naklejek X 5,00zł + 5,00zł = należność do wpłaty.

Jeżeli ktoś może i chce od siebie dołożyć parę groszy w słusznej sprawie, to powinien tą okazję wykorzystać :D Namawiam do tego gorąco, bo wszelkie środki zgromadzone w tej akcji zostaną wykorzystane do pomocy w utrzymaniu strony, czyli dla wszystkich.

Dane do wpłat:

54 1140 2004 0000 3402 5651 8314

Mirosław Gębarowski

Osiedle Okrzei 4

97-400 Bełchatów

Bardzo proszę, aby w tytule przelewu jednoznacznie napisać

-adres do wysyłki

-kolor i ilość naklejek (np. 3cz. 10sr.)

Bardzo to pomoże nam w sprawnej wysyłce a brak takich informacji skutkować może opóżnieniem lub wysłaniem kolorów losowo.

Wszystkie środki w ten sposób pozyskiwane, są w całości przeznaczane na pomoc w utrzymaniu strony.

NASZEJ STRONY!!!

Proszę o wklejenie w tym temacie zdjęć jak wyglądają Wasze nalepki na Waszych pojazdach

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Pana Kazimierza Janickiego proszę o przysłanie na moje PW wiadomości jaki kolor naklejki mam wysłać.

Pana Wacława Nasiłowskiego proszę o przysłanie na moje PW wyjaśnienia czy ponownie zamawiał tyle samo naklejek ile wysłałem do niego 30.08.2011roku (czy może coś pomieszałem).

Wszystkich jeszcze niezdecydowanych namawiam do tej formy pomocy w utrzymaniu strony.

• 2 weeks later...

Ziko wspaniała instrukcja nic dodać nic ująć

POZDRAWIAM proponuje taką instrukcje opatentować Ty będziesz milionerem i tym samym dachy będą tańsze a ja będę chodził po lesie i zbierał grzyby a wieczorem grzyby i wedzonki

Wystąpił przejściowy (nie wiem jak długi będzie) brak naklejek srebrnych. W związku z tym proszę Pana Wacława Nasiłowskiego o kontakt na PW czy mam:

-wysłać tylko czarne a srebrne dosłać później?

-wysłać wszystko razem jak już będą srebrne?

-zwrócić należność za srebrne?

• 3 weeks later...
Spieszę wyjaśnić co się dzieje ze srebrnymi naklejkami. Otóż Kolega Zico obiecał, że użyje swoich wpływów i załatwi dla nas naklejki i nie będzie to długo trwało. Wobec tego można je nadal zamawiać (czarne również) a czas oczekiwania na nie nie będzie bardzo długi.

• 2 weeks later...

Ponawiam prośbę o kontakt:

proszę Pana Wacława Nasiłowskiego o kontakt na PW czy mam:

-wysłać tylko czarne a srebrne dosłać później?

-wysłać wszystko razem jak już będą srebrne?

-zwrócić należność za srebrne?

Jak na razie skończyło się na obietnicach i mam tylko naklejki czarne a brak możliwości nabycia srebrnych.

Komu, komu śliczną czarną nalepkę na samochód? :D

Wszystkie środki w ten sposób pozyskiwane, są w całości przeznaczane na pomoc w utrzymaniu strony.

NASZEJ STRONY!!!

• 2 weeks later...
andy, masz namiary więc możesz sie dowiedzieć .Ja niestety teraz nie mam czasu sie tym zająć ponieważ jestem w rozjazdach . Może uda mi si e w przyszłym tygodniu wygospodarować . jakiś dzień, dwa wtedy sie tym zajmę . Przepraszam ale jak każdy mam jakieś obowiązki :smile:

• 4 weeks later...

Może uda mi si e w przyszłym tygodniu wygospodarować . jakiś dzień, dwa wtedy sie tym zajmę

Kolego, nie do końca zrozumiałem: w którym przyszłym tygodniu? W każdym nadchodzącym jest jakiś dzień lub dwa :rolleyes:

Niezorientowanym wyjaśnię: nasz forumowy Kolega Zico, w swej życzliwości, podjął się, że załatwi osobiście kilkanaście srebrnych naklejek samochodowych dla KPP. Polegać to ma na:

-zadzwonieniu do kolegi, żeby wyciął na ploterze

-odebrać wycięte

-usunąć wszystko co niepotrzebne i nakleić folię transportową

-wysłać do mnie.

Zico, poinformuj nas o postępie tego trudnego zadania.