madzia241989 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Siemka jestem nowa na forum i szukam informacji na temat: Metody i urządzenia do wędzenia żywności. Mam troche wiadomości na ten temat, ale wciąż za mało. Prosze o pomoc. Jeżeli jesteści w stania mi pomóc to prosze o literaturę bądz linki na ten temat.pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbig3133 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 madzia241989, jesteś w bardzo dobrym miejscu. To skarbnica wiedzy. Proponuję zacząć od Akademii Dziadka i strony głównej. Powodzenia i wytrwałości w czytaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Witamy Cię serdecznie na naszym forum. :smile: Poczytaj tutaj : http://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka Prosze tez pochwalić sie własnymi wyrobami. Fotki oraz opisy (receptury) mile widziane.. pozdrawiam :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Siemka jestem nowa na forum i szukam informacji na temat: Metody i urządzenia do wędzenia żywności. Mam troche wiadomości na ten temat, ale wciąż za mało. Prosze o pomoc. Jeżeli jesteści w stania mi pomóc to prosze o literaturę bądz linki na ten temat.Witaj. Po Twoim wpisie, nie jest wiadomo w jakim celu potrzebujesz te materiały, jakie one maja być itp. Mamy tutaj sporo wiadomości i książek w interesującym Cie temacie. Napisz więcej, a my postaramy się, by Ci pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzia241989 Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 Siemka :smile: Jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej, tzn. mam zamier ją zacząć pisać :rolleyes: , te materiały które posiadam nie są zbyt satyfsakcjonujące. Szukam informacji o komorach wędzarniczych, wędzarniach tunelowych, tradycyjnych, dymogeneratorach oraz metod wędzenia tzn. wędzenie zimne, gorące, ciepłe, gorące z równoczesnym pieczeniem, wędzenie elektrostatyczne, preparaty dymu. Wszystkich innych informacji dotyczących wędzenia i wędzarni. Będe bardzo wdzięczna za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 madzia241989, skoro studiujesz, to studiuj naszą stronę, nasze forum... wszystko ogólnodostępne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzia241989 Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 myth studiowałam stronkę i forum :smile: dlatego postanowiłam założyć konto :wink: dzięki za radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts