wosiu Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Może mi ktoś podpowie czy po uwędzeniu ogonówki włożonej do siatki należy pażyć ją tak jak szynkę czy jest to mięso raczej takie jak schab i można ją upiec w wędzarni jeśli tak to w jakich tęperaturach? dzięki Wosiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Wosiu, najlepiej sparz ja jak szynkę, jesli ja uwedziłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal001 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Polecam wędzenie zimnym dymem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Michal001 , napisałes dzisiaj dwa posty , pierwszy w innym temacie sprzed 2,5 roku a w tym wątku odpowiedziałeś na pytanie z 2007 roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal001 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 bo jestem bardziej nowicjuszem w obsłudze internetu ,Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksoo Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Też mi się zdarza nie zwrócic uwagi na datę postów, tak bywa wosiu chociaż doczekał się kolejnej odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.