Jump to content

Kuter sprawdzony w produkcji kupię

masgar1

Recommended Posts

Witam serdecznie

Chciałbym zorientować się w temacie zakupu dobrego, małego kutra. Chodzi mi o wypróbowany sprzęt przez Was. Cena nie jest niestety mała i przed decyzją zakupu chciałbym mieć jakieś rozeznanie co do jego przydatności i użyteczności. Kupiłem nadziewarkę i jestem bardzo zawiedziony. Tłok nie jest dopasowany do cylindra i wiele farszu wycieka. Nie chcę wydać znowu bezsensownie dość sporej kwoty.

Jeśli ktoś posiada kuter i jest z niego zadowolony to proszę o podzielenie się doświadczeniem.

Pozdrowienia

masgar

Tłok nie jest dopasowany do cylindra i wiele farszu wycieka.

Dobrym rozwiązaniem jest docięcie kawałka skórki słoniny i podłożenie go pod tłok.

Co do małego kutra, to wejdź na stronę główną i tam w reklamie (linki graficzne) jest firma STAWIANY. Produkują małe kutry. Kiedy będziesz dzwonił, powołaj się na przynależność do WB i będzie rabacik.

Witam

Tak, te dane coś niezbyt starannie się pojawiają. Temat kutrów był już parę razy omawiany. Nie chcę wydać sporej sumy dla samego wydania. Proszę posiadaczy kutrów o opinie i wtedy ewentualnie się można zdecydować. Są różne oferty, ale czasy są takie, że uczciwość jest mało popularna wśród wielu oferentów. Wielu chce zarobić, niekoniecznie uczciwie. Gdyby chodziło o 200-300 zł. Koszt kupna kutra jest niestety dużo większy.

Pozdrawiam

masgar

Witam

Henio "A może taki na morze".

Nie taki nie. Dzięki za pomoc. Myślę, że jest trochę za duży i za drogi. Szukam dalej.

Kempes dzięki za wskazówki. Powinien taki właśnie być, ale chcę się podeprzeć doświadczeniem kogoś kto już ma i używa.

Pozdrowienia

masgar

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Witam serdecznie.

Mam do sprzedania niemiecki kuter Mado Garant mtk 561 20 litrów ,wykonany calkowicie ze stali nierdzewnej,4 noże,dwa biegi 1400/2800 ogr./min ,2,4/3,0 kw ,termometr.U mnie stoi nieużywany od 2005r.Cena wyjściowa 12000 zł oczywiście do negocjacji.Cena nowego ok.7500 eur.woj. kuj-pom.

Witam serdecznie

Mado: Cena wyjściowa 12000 zł oczywiście do negocjacji.Cena nowego ok.7500 eur.woj. kuj-pom.

Sprzęt pewnie dobry, ale troszkę za drogi jak dla mnie.

Gdybym był kawalerem, nie miał dzieci, wnuczki - to może ?

Ale po co mi wtedy kuter, dla kogo.

Pozdrawiam

Grzegorz

"Sprzęt pewnie dobry, ale troszkę za drogi jak dla mnie.

Gdybym był kawalerem, nie miał dzieci, wnuczki - to może ?

Ale po co mi wtedy kuter, dla kogo.

Pozdrawiam "

Tak samo myślał mój ojciec kupując sportowy samochód,a teraz nie może sie odpedzić od młodych kobitek :lol: :lol: