paolodoro Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam miło , tak mnie jakoś wzięło , że zacząłem eksperymentować :tongue: , na pierwszy eksperyment poszła słoninka :grin: , że wkład był większy niż pojemność szynkowaru postanowiłem zrobić w osłonce barierowej :thumbsup: i tutaj pierwsze moje doświadczenie :rolleyes: wyszło coś fajnego ... słoninka w galarecie :thumbsup: słoninka mięciutka , może mało słona , ale jest OK :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbig3133 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Paolodoro, różnych smaków juz próbowałem, ale słoninka w galarecie , tego jeszcze u mnie nie było :clap: :clap: Wygląd Ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 wyszło coś fajnego ... słoninka w galarecieo kurcze... paweł... ale to strasznie tłuste musi byc... wyglada superowo ale chyba nie dla mnie... sorki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolodoro Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 a teraz coś innego , zainspirowany wyrobami Grzegorza565 , postanowiłem pójść w tym kierunku :tongue: tak mi jakoś po drodze ...na pierwszy ogień poszła , szyneczka , kiełbaska fi 60 i kiełbasa ... no powiedzmy taka dojrzewająca :thumbsup: wszystkie dane , które były potrzebne do zrobienia tych smakołyków , zaczerpnąłem z "rozważań teoretycznych " gdzie głównie Grzegorz podawał co i jak robić :tongue: , a wie o czym pisze :!: i tak , troszkę podsuszone [/url a tak wyglądają dzisiaj http://images49.fotosik.pl/1166/0dcac16852c20d49m.jpg http://images41.fotosik.pl/1159/8544dbdf5e155fa6m.jpg tak to przebiegało , może fotki , tylko tak chaotycznie :grin: http://images45.fotosik.pl/1193/9ec47d552f0a77dfm.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darino Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam miło , tak mnie jakoś wzięło , że zacząłem eksperymentowaćpostanowiłem pójść w tym kierunku :clap: :clap: :clap: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Piękne i smakowite :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: a fotki to jak do reklamy wyglądają :wink: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Zatkało mnie - "kaganek" oświaty i po musztardówie :thumbsup: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 a teraz coś innegoO kurka wodna.. paolo, toz to mistrzostwo świata !!! To ty tak cicho, cicho a tu takie smakołyki robisz ... no i ta scenografia do fotek... brak słów... :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Paolo się rozszalał.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Paolo się rozszalał.. Tylko pozazdrościć takiego szaleństwa. :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 "Cicha woda brzegi rwie "- :grin: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Fju fju Pawełku :thumbsup: , tych Twoich eksperymentów chętnie w Maju w Zachełmiu bym popróbował, ja do takich wędlin chętnie coś "dołożę" na stole... tak na :rolleyes: przywitanie Zachełmia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 zainspirowany wyrobami Grzegorza565 , postanowiłem pójść w tym kierunku Po prostu bajer i już . A sceneria z musztardówkami mnie powaliła , może dlatego że dzisiaj rano jestem trochę słabszy :D Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 paolodoro, ,nawet nie wiem co napisać ,wspaniałe wyroby i z pewnością w smaku rewelacja a fotki :clap: nadają się do naszego kalendarza na 2013r. Gratuluję inspiracji i zastanawiam się czy nie obrać azymutu na Częstochowę :grin: Pozdrawiam i życzę smacznej :thumbsup: niedzieli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolodoro Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Dziękuję Siostrzyczki i Braciszkowie :grin: , bardzo bardzo miło się czyta takie opinie :smile: :grin: Grzegorz565 wielkie dzięki :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL GREGOR Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 :grin: Pawełku :grin: gratulacje :grin: :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_65 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 paolodoro no no :clap: :clap: :clap: uczeń dogania mistrza, jeszcze raz :clap: :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: pozdrawiam :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 paolodoro .. Niewiem co robisz lepiej, wyroby czy fotografie ?? Ale w Twojej osobie raczej masz oba te talenty. :wink: Suuper.. :clap: :clap: Co do fotek to powinieneś je zabezpieczyć jakąś sygnaturą coby ich ktoś nie "gwizdnoł" bo już takie coś zdarzyło sie na naszym forum. ! Pozdrawiam serdecznie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Bardzo Was proszę o przygotowanie i podesłanie takich kompozycji w wersji bardziej poziomej tak, by mozna je było umieścić w okienku na górze strony głównej. Możecie delikatnie je podpisać z lewej strony u samego dołu (podpis wielkosci podpisu AndrzejaK na Jego zdjęciach). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowansw Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 paolodoro, Witam i gratuluje udanych wyrobów :grin: Grzegorz565 jest dobrym nauczycielem. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRKON Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Zawsze widziałam za Tobą cień Talentu podążający za tobą,no ale nareszcie Cie dogonił.mam nadzieję, że na Ogólnopolskim Zlocie też zostaniesz Wzięty do Eksperymentowania w garkuchni i wspólnie coś zrobimy.Gratulacje!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: Mirek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolodoro Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 i wreszcie nadszedł czas , aby spróbować eksperymentalnych inspiracji :grin: , na wygląd OK na zapach OK i wreszcie smak jak dla mnie OK z dużym + :tongue: a tak się prezentują po przekrojeniu :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 a tak się prezentują po przekrojeniuEkstra wyroby :thumbsup: :thumbsup: Dobrze, że wstawiłeś fotki, tak ku mojej pamięci, jutro idę po karkówkę na baleron a'la parmeński Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaj77 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Co tu pisać :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: po kroć :thumbsup: To zadymowa Liga Mistrzów :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 :clap: :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.