Jump to content

Paolo eksperymentuje :)

paolodoro

Recommended Posts

Witam miło , tak mnie jakoś wzięło , że zacząłem eksperymentować :tongue: , na pierwszy eksperyment poszła słoninka :grin: , że wkład był większy niż pojemność szynkowaru postanowiłem zrobić w osłonce barierowej :thumbsup: i tutaj pierwsze moje doświadczenie :rolleyes: wyszło coś fajnego ... słoninka w galarecie :thumbsup:

słoninka mięciutka , może mało słona , ale jest OK :tongue:

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

a teraz coś innego , zainspirowany wyrobami Grzegorza565 , postanowiłem pójść w tym kierunku :tongue: tak mi jakoś po drodze ...

na pierwszy ogień poszła , szyneczka , kiełbaska fi 60 i kiełbasa ... no powiedzmy taka dojrzewająca :thumbsup:

wszystkie dane , które były potrzebne do zrobienia tych smakołyków , zaczerpnąłem z "rozważań teoretycznych " gdzie głównie Grzegorz podawał co i jak robić :tongue: , a wie o czym pisze :!: i tak ,

troszkę podsuszone

[/url

a tak wyglądają dzisiaj

http://images49.fotosik.pl/1166/0dcac16852c20d49m.jpg http://images41.fotosik.pl/1159/8544dbdf5e155fa6m.jpg

tak to przebiegało , może fotki , tylko tak chaotycznie :grin:

http://images45.fotosik.pl/1193/9ec47d552f0a77dfm.jpg

paolodoro, ,nawet nie wiem co napisać ,wspaniałe wyroby i z pewnością w smaku rewelacja a fotki :clap: nadają się do naszego kalendarza na 2013r.

Gratuluję inspiracji i zastanawiam się czy nie obrać azymutu na Częstochowę :grin:

Pozdrawiam i życzę smacznej :thumbsup: niedzieli .

paolodoro .. Niewiem co robisz lepiej, wyroby czy fotografie ?? Ale w Twojej osobie raczej masz oba te talenty. :wink:

Suuper.. :clap: :clap:

Co do fotek to powinieneś je zabezpieczyć jakąś sygnaturą coby ich ktoś nie "gwizdnoł" bo już takie coś zdarzyło sie na naszym forum. !

Pozdrawiam serdecznie :wink:

Bardzo Was proszę o przygotowanie i podesłanie takich kompozycji w wersji bardziej poziomej tak, by mozna je było umieścić w okienku na górze strony głównej. Możecie delikatnie je podpisać z lewej strony u samego dołu (podpis wielkosci podpisu AndrzejaK na Jego zdjęciach).

Zawsze widziałam za Tobą cień Talentu podążający za tobą,

no ale nareszcie Cie dogonił.

mam nadzieję, że na Ogólnopolskim Zlocie też zostaniesz Wzięty do Eksperymentowania w garkuchni i wspólnie coś zrobimy.

Gratulacje!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:

Mirek

• 2 weeks later...