tomaj77 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Przygotowania surowca odbyły się wczoraj dziś tylko parzenie i studzenie.Wszystko z przepisu DZIADKA który podał mi przy okazji mojej mielonki Ja tylko zastosowałem sposób parzenia tep 72stC przez 1godz szynkowar a osłonka 50min To gotowe wyroby Z wykonania smaku jestem zadowolony Polecam wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaj77 Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 a co jest na fotce nr. 4 ? Pokaż paluchem bo nie wiem :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 tomaj77, ładne ładne ale miałeś dziś u mnie wedzić chłopską i co zamieniłeś na szynkę konserwową?/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darino Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 To gotowe wyroby :clap: :thumbsup: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 A po co ta ściereczka pod wędlinką.?Zamroziłeś ją ? :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo19788 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 A po co ta ściereczka pod wędlinką.? Zamroziłeś ją ? :rolleyes: na moje oko to pekińska :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Krzysztof_ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 dziś tylko parzenie A po co ta ściereczka pod wędlinką.? Zamroziłeś ją ? Gregtom, sugerujesz że prosto z wody wrzucił do zamrażalki w celu chłodzenia i zapomniał. :question: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Napewno się mylę. Masz rację Bendetto. ps. Zawsze podkładam ręcznik papierowy,albo zwykłą szmatkę, pod rozmrażany wyrób. Chyba że kto lubi z tym sokami ? Przepraszam :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Fajnie na forum główny element na zdjęciu jest nie widziany, a co pod nim jest ważniejsze. Mam wrażenie że panowie jak zobaczą dziewczynę to nie patrzą na nią jak ubrana tylko widzą co ma pod ubraniem . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Krzysztof_ Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 tylko widzą co ma pod ubraniem . Pozdrawiam Gregtom, to chyba do Ciebie. :sad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_65 Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Witam Panowie to nie jest ręcznik papierowy ani ściereczka tylko liść kapusty pekińskiej jako dekoracja zapewne :lol: pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaj77 Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Gregtom, sugerujesz że prosto z wody wrzucił do zamrażalki w celu chłodzenia i zapomniał. Sądzisz że jest to możliwe :question: Czy przytakujesz bo znasz ze swojego postepowaniaps. Zawsze podkładam ręcznik papierowy,albo zwykłą szmatkę, pod rozmrażany wyrób. Chyba że kto lubi z tym sokami ? :question: Szynka nie była mrożonaWitam Panowie to nie jest ręcznik papierowy ani ściereczka tylko liść kapusty pekińskiej jako dekoracja zapewne pozdrawiamWidocznie nie wszyscy z WB widzieli kawałek kaspusty pekińskiej A została ułozona by unieść baton w celu wykonania fotografi :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts