Jump to content

"Polish Ham" w moim wykonaniu


tomaj77

Recommended Posts

Przygotowania surowca odbyły się wczoraj dziś tylko parzenie i studzenie.Wszystko z przepisu DZIADKA który podał mi przy okazji mojej mielonki Ja tylko zastosowałem sposób parzenia tep 72stC przez 1godz szynkowar a osłonka 50min

To gotowe wyroby

Z wykonania smaku jestem zadowolony Polecam wykonanie

Link to comment
Share on other sites

Gregtom, sugerujesz że prosto z wody wrzucił do zamrażalki w celu chłodzenia i zapomniał.

 

Sądzisz że jest to możliwe :question: Czy przytakujesz bo znasz ze swojego postepowania

ps. Zawsze podkładam ręcznik papierowy,albo zwykłą szmatkę, pod rozmrażany wyrób.

Chyba że kto lubi z tym sokami ?

:question:

Szynka nie była mrożona

Witam Panowie to nie jest ręcznik papierowy ani ściereczka tylko liść kapusty pekińskiej jako dekoracja zapewne pozdrawiam

Widocznie nie wszyscy z WB widzieli kawałek kaspusty pekińskiej

A została ułozona by unieść baton w celu wykonania fotografi :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...