Jump to content

Wyroby Koszu


Koszu

Recommended Posts

i kilka kabanosów na początku podsuszania :)

 

 

Część z nich w wersji węgierskiej - na ostro i czerwono.

 

[ Dodano: Pon 21 Lis, 2011 22:06 ]

A i troszeczkę wędzonych żeberek do żuru wylazło z mojego Borniaka :)

 

 

 

 

Jutro szynki. polędwice, balerony i boczki i koniec kilkudniowego maratonu zadymiarskiego :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Koszu; kiełbasa SUPER, aż jeść mi się zachciało! Gratulacje.

 

 

Żeberka ja kroję po 3 kości, później równo przez środek przecinam siekierką, (tak jak na kwaśnicę z zakopca), mieści się do garnka i fajnie się trzyma.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...