Jump to content

Hurtownia okolice Lodzi

szczeciniasty

Recommended Posts

Witam

Mam takie pytanko mozecie mi polecic jakas mete na zrobienie zakupow chodzi mi o jelita,oslonki bialkowe,zrebki ale takie bardzo drobne i sol??

Kolega jedzie na swieta do Polski duzym autem no i chcialbym go wykorzystac ale niestety nie wiem gdzie tam mozna to kupic,co prawda rok temu tez mi przywozil ale ceny byly strasznie wysokie za worek zrebkow skasowali go 90 zloty i dlatego chcialbym wczesniej cos znalezc no i zadzwonic co bym wszystko przed a nie po fakcie wiedzial.

Bede wdzieczny za wszelaki odzew.

Jeżeli chodzi o hurtownię w okolicach Łodzi to polecam tylko i wyłączne Firmę Dawex na ulicy Rokicińskiej 291 tel. 603-077-357 lub 42209-27-08 Właściciel p.Paweł Kotowicz.

Bardzo porządna firma i jak się powołasz na WB to na pewno będzie taniej a na 100% najtaniej w Łodzi

• 2 weeks later...

Potwierdzam jako klient :lol: iż firma Dawex to najwięszy w Łodzi wybór dodatków masarskich, dobre ceny i miła fachowa obsługa.

Niestety zrębki mają tylko grube /takie najczęściej kupują zakłady wędliniarskie/.

http://www.dawex.info/index.html

Zakłady wędliniarskie nie tylko na terenie Łodzi kupują zrębki średnie 0,5-1,5 cm. Zapewniam że są to zrębki średnie poniżej tej granulacji wychodzi tzw. trocina powyżej grube. Granulacja ta jest standartem na terenie całej Polski choć zdarzają się wyjątki. Pozdrawiam.

• 3 months later...

W Łodzi znam kilka gdzie można zakupić , jelita osłonki przyprawy do wyrobu wędlin i innych przetworów. Firmy te czynne są przeważnie w godzinach 8.00 - 16.00.

Najlepiej o wszystkim dowiedzieć się wcześniej telefonicznie.

1. Eko-Mat. Siudziński S.

94-103 Łódź, Elektronowa 10

Tel: 42 686 16 84

ekomeat@wp.pl

/ kupowałem jelita , osłonki , peklosól /

2.Cechmistrz. PHU

90-553 Łódź, Kopernika 46

Tel/fax: 42 636 36 20

Firma P.H.U. CECHMISTRZ mieści się na rogu ulic Kopernika i Łąkowej.

Najlepiej przyjść do nas wchodząc przez granatową bramę z ulicy Łąkowej 21 (tuż za starym pałacykiem - Willą Milscha a Hotelem Focus). Biuro mieści się na małej rampie po lewej stronie wchodząc z bramy (jest napisane Firma Cechmistrz na stalowych drzwiach wejściowych)

3. TECH-MASS. PHU. JERZY KRUSIŃSKI

90-768 ŁÓDŹ, AL. WŁÓKNIARZY 207

tel. 42 6330510

5 Sklep internetowy , ale można odebrać w Łodzi po umówieniu się

Profiton s.c. Jacek Olczyk, Anna Zabawska

91-456 Łódź ul. Łagiewnicka 80/98

tel/fax: +48 42 655-61-93

tel. kom.: 603-991-623 509-562-525 513-088-165

/ kupowałem osłonki /

Witam

Niestety ale w żadnej hurtowni nie pracuję.

Po prostu , przeszukuję Internet i jeżeli znajdę ciekawy adres to

kopiuję informacje.

Ta uwaga o dojściu do hurtowni to też informacja ze strony firmy.

Nie zmodyfikowałem jej.

Co do innych miejsc gdzie można coś kupić , to prawdopodobnie takie firmy znajdowały się:

- na Traktorowej - dawno temu tam też kupowałem i nie mogę tego potwierdzić.

a w internecie też nie mogę znaleźć namiaru

Pozdrowienia

• 7 months later...

ARTYKUŁY MASARSKIE BIENIEK

Aleksandrów Łódzki

Wrzosowa 22

tel 602-314-484

Sklep internetowy (oferta stacjonarna - szersza niż w internecie): www.hurtbieniek.pl

20 lat doświadczenia na rynku, organizowany dojazd do klienta, dla forumowiczów rabaty po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.

Dobre jelita wszelkiego kalibru (niestandardowe zamówienia organizowane w kilka dni), kątnice, jelita baranie, osłonki, siatki, sznurki, noże, przyprawy, kasze w bardzo dobrej cenie, krew wproszku, peklosól, sól, mieszanki przyprawowe, termometry i wiele innych.