cedro Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 przymierzam się już do świątecznego dymienia, mam zamiar wg . przepisów ze stronki odymić szyneczkę cielęcą, jak smakowo ma się szynka cielęca do tej ze świnki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 jak smakowo ma się szynka cielęca do tej ze świnki.Nie było mi dane zrobić szynkę cielęcą wędzoną natomiast jadłem w dawnych czasach szynkę wołową . Obie szynki różnią się znacznie od siebie gdyż wyprodukowane są z innych rodzajów mięsa, stąd smak będzie inny. W tej chwili jest trudno powiedzieć, która była lepsza wołowa czy wieprzowa, smakowały obydwie wyśmienicie. Jeśli masz taką możliwość, zrób obydwie a sam sie przekonasz, która jest lepsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euro2008 Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Jak ci wyszła szyneczka cielęca,a może dasz przepis.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roj61 Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Jak ci wyszła szyneczka cielęca,a może dasz przepis. PozdrawiamPo prawie roku to Cedro już pewnie nie pamieta :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts