Jump to content

Reportaż TV NTL ze ztotu 2006

fentel

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeżeli można by wrzucić ten set w sieć to służę kontem.

Jest to wersja testowa, ale jeżeli się uda to można stworzyć dla wędlin i wrzucać audycje radiowa i film, foty itp.

Fentel daj cynk na PM, to podeśle ci dane do uploadu.

Pozdrawiam

Guest Anonymous
Jak chcesz mogę dorzucić Ci troszkę materiału z mojej kamerki. Jakość 1024x756 jest tego ok 15 min. Głównie sprzęt Chefa i dzik. No i jeszcze trochę drobiazgów. :grin: :grin: :grin:

Jarku - z punktu widzenia obróbki najlepiej byłoby to zrzucić do formatu DV ale w normalnej rozdzielczości TV Pal , czyli 720x576 (przyznam ze nie wiem co to za kamera bo 1024x768 to rozdzielczość XGA i nie jest to standard TV ani HDTV)

ale wiadomo że każda minuta to ok 200Mb , możesz do innych formatów (MPEG-2 czyli DVD, czy do AVI ) ważne aby była w miarę dobra jakość i dało się te pliki nagrać na płytę/ty celem transportu do mnie :lol:

Guest Anonymous

no to ja wrzucę wszystko co mam i wyślę do Abratka (mpeg2 mam sprzętowy dekoder) plus zdjęcia, może i inni zrobią to samo i powstanie pamiątka ze zlotu :grin: :grin: :grin:

Chyba, że są inne propozycje. :question: :question:

Zdjęć nie wrzucajcie, gdyz mam juz w 99,9% ukończony album ze zlotów. Brak czasu nie pozwala na dokończenie tematu, a zdjęc jest bardzo duuuuużo.

Zbierzcie filmiki.

Po prostu niech osoby, które filmowały na zlocie, poeślą swoje filmy do określonej osoby - a filmów jest sporo.

Guest Anonymous
Ja mogę pomontować to w jedną całość, ale mam trochę kłopotów technicznych z podkładaniem dźwięku. :devil: :devil: :devil: Jeżeli Abratek nie będzie miał czasu to ja mogę się tym zająć. :grin: :grin: :grin: pozdrawiam