salvado Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Prośba dość nietypowa: jest do przewiezienia komplet foteli z auta osobowego. Dwa przednie i cała tylna kanapa. Czekają na "zmiłowanie" :-) pod Częstochową. Jeśli znalazłby się na forum ktoś chętny, kto kursuje na w/w trasie i mógłby, a przede wszystkim chciałby wrzucić do swego autka taką przesyłkę, byłbym bardzo wdzięczny. Wszystkie szczegóły chętnie dogadam przez telefon. 691-328-444 (Jacek). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Przypomnę temat: trzeba pomóc naszemu Koledze. Termin i pora jest obojętna. Może ktoś się odezwie :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilek Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Trochę się spóżniłeś kolego,jeżdziłem tą trasą co dwa dni,ale teraz jestem po wypadku i niewiem ile to potrwa zanim wróce do pracy,zagadam z kolegą z pracy to może coś pomoże,musiałbyś wtedy wyjechać do Mińska Mazowieckiego bo ciężarówką do W-wy nie można wjechać i odbijamy na Grójec,Górę Kalwarie jakby Cię to urządzało to daj znać to pogadam z kolegą i myśle,że temat załatwimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvado Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 Mińsk Mazowiecki powiadasz ... Hmmm, zawsze to bliżej, niż Częstochowa, ale to i tak kawałek drogi ode mnie z Legionowa. Czekam dalej, może ktoś inny miałby Warszawę po drodze. Ale i tak dzięki za odzew :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts