GuRu Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 I nie wiadomo, śmiać się czy płakać? :shock:Jak ja chodziłem do szkoły to były podręczniki do muzyki , tam był nasz hymn i nuty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuRu Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 I nie wiadomo, śmiać się czy płakać? :shock: Jak ja chodziłem do szkoły to były podręczniki do muzyki , tam był nasz hymn i nuty . I śmiać się i płakać :-( Tak wygląda dziś polska szkoła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 I śmiać się i płakać :-( Tak wygląda dziś polska szkoła... Na zachodzie bardzo wysoko postawiony jest poziom polskiej szkoły. Polska szkoła jest nawet o kilka miejsc wyżej w Rankingu niż np. niemiecka. Czytałem o tym w "Bild" najpoczytniejszej gazecie niemieckiej.. pzdr. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Jeżeli chodzi o babole , ostatnio słyszałem odpowiedź dziecka.Kto to był Faraon ? Dziecko odpowiada ,że to był pierwszy król Polski.Jakieś pytanka :shock: :shock: :rolleyes: :shock: :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 To musze Wam opisać krótką historyjkę o moim Braciszku jak był mały. Mój Tato naśmiewał sie z tego jeszcze 30 lat puźniej. Tata odlądał i słuchał w TV i Radiu chętnie audycje na temat polityki. Mój Braciszek (wtedy 7-8 latek), przebiegł przez pokój i w ucho mu wpadła jakaś audycja o Margaret Thatcher którą Tata właśnie słuchał. Bracholek zaczoł dokazywać i drzeć sie : "Margaryyyna... Margaryna" i tak w kółko. Tata, troszkę rozdrażniony chałasem mówi do brata. "Cicho bądź już. !!! ... Wiesz wogóle kim jest Margaret Thatcher ???" Mój bracholek po chwilce odpowiada Tacie : "Ale ja się sportem nie interesuje !!!" :grin: Teraz mój Bracholek jest technikiem telekomunikacji, meżem i wspaniałym ojcem. Każde dziecko walnie jakąś gafę, ale żeby to oraz podobne gafy odrazu na winę szkoły zrzucać ? hmm :???: ps. Historia naprawde z życia wzięta.. :grin: pzdr :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts