Jump to content

Potrawy słoikowe do podgrzania na ciepło -szukam przepisów


świadziu

Recommended Posts

Z nadejściem wiosny staram się każdy weekend spędzić na rybach lub na grzybach i do tej pory kupowałem gotowe w słoikach gołąbki, bigosy, grochówkę, sosy do spaghetti itd. które odgrzewałem w garnku i miałem gotowy i szybki posiłek na obiad.

W tym roku mam zamiar na wyjazdy brać to co zrobię ( wędzonki, kiełbasy, itd. ) i tu wielka prośba do Was o jakieś sprawdzone przepisy na potrawy obiadowe ( na ciepło ) które mogę włożyć do słoików i zapasteryzować a za trzy lub cztery miesiące zabrać na weekendowy wyjazd.

Z góry dzięki za pomoc :)

Link to comment
Share on other sites

A tak poważnie to szukam przepisów na zrobienie:

- fasolki po bretońsku,

- gołąbków wraz z sosem

- sosu do spagetti wraz z mięsem

- kurczaka w sosie .........

- pulpetów w sosie .........

- kiełbaskę w ........

- oraz innych przepisów

Poważnie ...? :shock: Moim zdaniem , to zrób cały ''gar'' np. fasolki i po prostu przełóż do słoików i zapasteryzuj

kiełbaskę w ........

No w... żurku z ziemniakami pokrojonymi w kostkę :thumbsup: i też jw. Pozdrawiam!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...