świadziu Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Jak większość z Was wie jestem wędkarzem i szukam ciekawych przepisów na kotleciki lub sznycelki z ryb - słyszałem że tak potrawa może być bardzo smaczna lecz nigdy tego nie próbowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 szukam ciekawych przepisów na kotleciki lub sznycelki z ryb Świadziu mógł byś tak poprosić " Szukaj" Albo choć trochę przejrzeć dział Ryby . Lubisz zakładać nowe tematy :wink: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6436 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
świadziu Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 Andrzejku, wielkie dzięki za linka. Z opcji SZUKAJ korzystam, tylko nie wpadłem aby wpisać klopsiki :blush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts