Jump to content

podwawelska


Rzerzol

Recommended Posts

Szlachetni Wędzarze,

 

wczoraj zapeklowałem 3 kg II wp. 20/80 i 0,6 kg boczku na podwawelską.

 

Chciałem moją ulubioną kiełbaskę wykonać w niedzielę ale z przyczyn tzw. wyższych :devil:

muszę przełożyć wędzenie na poniedziałek .

 

Pytania :

 

-czy czas peklowania nie będzie za długi ?

 

-czy kiełbachę mogę zrobić w niedzielę wieczorem i przechowując w lodówce wędzić w poniedziałek po "fajrancie" ?

 

 

 

pozdrawiam -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...