roger Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) Pamiętam jak zaczynałem bawić się w domowe wędliny, wędzenie, nadziewanie, nalewki i różne takie tam zabawy kulinarne miłe dla ducha i podniebienia, często szukałem jak głupi podstawowych informacji i one zawsze były gdzieś porozrzucane w kazamatach netu jedna tabelka tu drugie zestawienie tam ... ile soli, jaka temperatura, jak długo, ile jakich jelit na co itd ... Postanowiłem troszkę ułatwić życie początkującym i takie podstawowe przydatne rzeczy z różnych źródeł i podparte skromnym bagażem doświadczeń własnych nie zawsze udanych poskładałem do kupy i wsadziłem w jeden plik.Ściągawka Roger-owa dla początkujących_WM3.pdfMoże się to komuś przyda PSDo starych "wyjadaczy" - tylko mnie nie zabijcie ... jak coś robicie inaczej Edited December 6, 2016 by Maxell zaktualizowany link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
many Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Dobre, kawał solidnej potrzebnej roboty. Tak pomyślałem o sobie jak kiedyś zaczynałem, człowiek bał się odezwać aby gafy nie walnąć Ale jak to mawiał Fuller wszystko jest trudne nim stanie się proste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestor Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 A ja nie mogę otworzyć ściągawki Rogera,szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBoczek Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 roger, wspaniały pomysł! nie będę piał ile to da początkującym.. sam będę z tego często korzystał :grin: więc należy powiedzieć.. Dziękuję bardzo Roger! :clap: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2469 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 A ja nie mogę otworzyć ściągawki Rogera,szkoda.nestorze jeśli masz program Adobe Reader do przeglądania dokumentów napisanych w popularnym formacie PDF to nie powinieneś mieć kłopotów z otwarciem a jeśli go nie posiadasz to musisz go zainstalować - jest do pobrania za darmo w internecie. roger ściąga bardzo fajna i myślę ,że będzie przydatna dla nowicjuszy ,którzy mają mętlik w głowie na początku :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestor Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Dziękuję ,już mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Widzę,że nie próżnowałeś przez ostatni tydzień :clap: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik55 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Moje gratulacje roger .Będę korzystał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesniak Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Fajna sciągawka i to nie tylko dla początkujących :grin: dobra robota :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Rogerowa ściągawka, powinna zagościć na głównej stronie WB oraz powinna być do niej dodana rubryka peklowania w/g zalecań/tabeli Szczepana. Kawał dobrej i przydatnej roboty. :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robimhuk Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Dziekuje Rogerowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 :grin: ..bardzo dobra pomoc -nie tylko dla początkujących :wink: :lol: :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaj77 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 roger, Dziekuje Tobie bardzo fantastycznie Jest w szystko w pigułce Tak napisze z humorem :grin: Matura nie straszna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oojarasoo Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 To taki elementarz wszystko w nim jest dziękuje na pewno się przyda :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 Bardzo się cieszę, że się spodobało i "wyjadacze" mnie nie zadziobali ... Niech Wam służy ... To wersja okrojona tzn podręczna mam tez taką dla "niegrzenych chłopców" ale to na PW i z góry przepraszam jak komuś nie wyślę PS Tylko proszę podawać jakiś zewnętrzny mail bo na PW jest problem z zalącznikami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boggi Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 roger, juz wysyłam Ci mojego emila , zresztą pisz pod ten beata_bogdan@onet.eu Z góry dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boggi Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 ale to na PW i z góry przepraszam jak komuś nie wyślę No tak załapałem się do tej części , która nie dostanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 A skąd wiesz ? Jutro Ci wyślę bo dzisiaj mam neta przez iPhona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darhel Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Może się to komuś przydaOj fajnie, na bank się przyda Już zassałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Ściągawka Rogerowa Może się to komuś przyda PS Do starych "wyjadaczy" - tylko mnie nie zabijcie ... jak coś robicie inaczej _________________Świetna robota Robercie... :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
świadziu Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Robert, wykonałeś naprawdę bardzo przydatną "ściągawkę" !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smola Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Zassana i już w druku. DZIĘKUJĘ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boggi Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 A skąd wiesz ? Jutro Ci wyślę bo dzisiaj mam neta przez iPhona Żartowałem oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Roger na prezydenta !!! :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts