Jump to content

Frankfuterki z zielonym pieprzem


miro

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

@halusia@, No właśnie miały być na zlot docelowo, ale stwierdziłem że z pieprzem nikt nie zje. :mellow:

 

Miro, Przepis tzw. anty branżowy mięso z łopatki 2kg, boczek 1kg - zmielone na 8mm, część łopatki na 3mm, peklowane 18g/1kg, do smaku gałka, czosnek, pieprz grubo mielony i ok. 3 łyżek zielonego pieprzu (własnej produkcji). Podwędzone ok 3 godzin i parzenie ok 7-8min. :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...