wosiu Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Czy jest na forum ktoś kto zna się na urządzeniach do kserowania mam zamiar coś kupić ale nie mam w tym temacie zielonego pojęcia. Ewentualna pomoc na PW albo zadzwonię.Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiejas Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Jeżeli potrzebujesz ksero profesjonalnego to trudno mi będzie coś doradzić, natomiast jeżeli do domu to są kombajny czyli skaner i drukarka razem [ Dodano: Nie 28 Paź, 2012 12:15 ]Jest jeszcze możliwość skanowania telefonem z OS Android dzięki programowi MDScan, potem drukowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekpiter2 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 polecam hp laser jet tylko ze to jest kombajn ale bardzo dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Mnie jest potrzebna dość duża kserokopiarka do usługowego kopiowania,dobrze by było żeby miała funkcję fax.Oczywiście myślę tutaj o urządzeniu używanym bo nowe są drogie o kiedy taki zakup się zwróci.Chodzi mi o poradę jakie urządzenie się nadaje do wykonywania takiej funkcji,no i żeby było tanie w eksploatacji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekC Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Wosiu.Zwróć się do najbliższego serwisu kserokopiarek.Ja kupuję ksero po regeneracji i jestem zadowolony.Jak przedstawisz do czego potrzebujesz kopiarkę to Ci doradzą jaką zakupić.Oni mają kasę ze sprzedarzy i potem z okresowych przeglądów.Nie wsadzą Cię na minę bo kasa z przeglądów to tzw. Czysta kasa.Pan przyjedzie podnosi wieko ,pozagląda.pomruczy i 200 kasuje.Jeśli nie masz takowego serwisu w pobliżu pisz na PW to może "moja" firma coś pomoże zdaje się ,że mają wiele oddziałów w Polsce.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Na "tablicy" jest kilka ciekawych pozycji ale trzeba się na tym znać co by g....na nie kupić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Używam urządzenia wielofunkcyjnego firmy Brother http://www.brother.pl/g3.cfm/s_page/73190/s_name/szczegolyproduktu/s_level/35520/s_product/DCP8085DNZK1Z używkami jet różnie, nie wiadomo na co się trafi, a FAX powoli odchodzi w zapomenie tak więc czy naprawdę będzie przydatny ?Temat bardzo szeroki.Ksero czarno-białe czy kolor, A3, A4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts