Jump to content

KSERO- PROŚBA

wosiu

Recommended Posts

Jeżeli potrzebujesz ksero profesjonalnego to trudno mi będzie coś doradzić, natomiast jeżeli do domu to są kombajny czyli skaner i drukarka razem

[ Dodano: Nie 28 Paź, 2012 12:15 ]

Jest jeszcze możliwość skanowania telefonem z OS Android dzięki programowi MDScan, potem drukowania

Mnie jest potrzebna dość duża kserokopiarka do usługowego kopiowania,dobrze by było żeby miała funkcję fax.Oczywiście myślę tutaj o urządzeniu używanym bo nowe są drogie o kiedy taki zakup się zwróci.Chodzi mi o poradę jakie urządzenie się nadaje do wykonywania takiej funkcji,no i żeby było tanie w eksploatacji...

Wosiu.Zwróć się do najbliższego serwisu kserokopiarek.Ja kupuję ksero po regeneracji i jestem zadowolony.Jak przedstawisz do czego potrzebujesz kopiarkę to Ci doradzą jaką zakupić.Oni mają kasę ze sprzedarzy i potem z okresowych przeglądów.Nie wsadzą Cię na minę bo kasa z przeglądów to tzw. Czysta kasa.Pan przyjedzie podnosi wieko ,pozagląda.pomruczy i 200 kasuje.Jeśli nie masz takowego serwisu w pobliżu pisz na PW to może "moja" firma coś pomoże zdaje się ,że mają wiele oddziałów w Polsce.Pozdrawiam.

Używam urządzenia wielofunkcyjnego firmy Brother

http://www.brother.pl/g3.cfm/s_page/73190/s_name/szczegolyproduktu/s_level/35520/s_product/DCP8085DNZK1

Z używkami jet różnie, nie wiadomo na co się trafi, a FAX powoli odchodzi w zapomenie tak więc czy naprawdę będzie przydatny ?

Temat bardzo szeroki.

Ksero czarno-białe czy kolor, A3, A4 ?