świadziu Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Czy ktoś z użytkowników forum może zrobić na zamówienie mieszałkę lub polecić kogoś kto je robi ?Chcę zamówić mieszałkę:- w której będę mógł wymieszać maksymalnie 15 kg farszu- która będzie miała napęd elektryczny zasilany 230 V i regulowane prędkości obrotów mieszadeł- która będzie miała możliwość zamontowania napędu ręcznego ( przy mniejszej ilości farszu np. 7 kg ) lub elektrycznego- która będzie prosta i łatwa w rozebraniu i myciu - nie mam zamiaru spędzić godzinki podczas tej czynności Oczywiście interesuje mnie produkt ze stali nierdzewnej w rozsądnej cenie Z góry dzięki za pomoc w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Napisz do Kolegi Profilter'a (znajdziesz go w uzytkownikach). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minikron Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Myślę, że oferta sprzętowo-cenowa byłaby mile widziana nie tylko na pw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Myślę, że oferta sprzętowo-cenowa byłaby mile widziana nie tylko na pw. Dokładnie... Wstępnie jestem zainteresowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 ...Dokładnie... ...Ostatnio "wysyp" tego jest znaczny w cenach od 500 do 800 pln!!! :wink: :tongue: :grin: Ale lepiej wspierać TUBYLCÓW choć DROŻEJ!!! :wink: :tongue: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
świadziu Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Napisz do Kolegi Profilter'a (znajdziesz go w uzytkownikach). Dzięki za namiar ! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 świadziu, jestem tez zainteresowany , moze kolega Profilter'a , po Twoim emailu , jesli napiszesz do niego , pokazałby na forum foto swoich urzadzen , mozesz to zrobic w naszym imieniu.Dziekuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts