Maxell Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Na razie dwa zdjęcia: Już niebawem cały opis i reszta zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Podstawowa wada to mały otwór wsadowy do komory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Podstawowa wada to mały otwór wsadowy do komory.Raczej chciałeś napisać za wąski,utrudni to swobodne manewrowanie kijami,co dalej to zobaczymy.Ogólnie b.zgrabna wędzarnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Bo na wysokość jest OK.(obejrzałem zdjęcie jeszcze raz rzeczywiście drzwi by mogły by być trochę wyższe )masz rację Arkadiusz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julian Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Według mnie mały przekrój komina, i obawian się że palenisko będzie małe, ale to moje zdanie (od kiedy mam wc-chatkę z bezpośrednim paleniskiem i unoszonym dachem jakoś innaczej na świat patrzę). Poczekam na finał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borus Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Bardzo estetyczna wędzarnia, życzę aby była także na 100% udana w trakcie wędzenia. Z chęcią poznamy szczegóły budowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Mi tam się podoba.....Człek się narobił, efekt całkiem miły memu okowi .Jak mu drzwiczki będą zbyt małe to sobie powiększy- niewiele roboty.Komin też można "poprawić"- jak skręcił tyle kijków i patyków i się trzyma to żaden kłopot.Blatu kawałek posiada, łatwa do przestawienia, z zasobnikiem na drwa, grzyby można oczyszczać, ryby skrobać, ogórki słoikować, owoce przetwarzać.....Zagospodarowany pożytecznie czas zimowy....Statystycznie zwiększyła się ilość wędzarni na km2....Same plusy Niech dymi!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malina2010 Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Pikna jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptysz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Wędzareczka bardzo ładna :clap: Miłego wędzenia ! :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts