Maxell Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Wczorajszej nocy, Kolega Tomek przygotował foto-colage pod tytułem "Pożegnanie Naszego Chłopa z Warmii".Materiał wspomnieniowy do pobrania pod linkiem: http://rapidshare.com/files/1097785121/Pozegnanie%20Chlopa%20z%20Warmii.wmv Dzięki Tomku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Piękne wspomnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Wczorajszej nocy, Kolega Tomek przygotował foto-colage pod tytułem "Pożegnanie Naszego Chłopa z Warmii".Nie znałam osobiście Andrzeja... ale łza w oku się kręci patrząc na fotki. Dzięki Tomku za ten materiał ... na pewno Chłop z Warmii na zawsze pozostanie w naszych pamięciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biotit Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Dziękuję za wspomnienia :sad: Andrzeju, Twój zakwas ma się dobrze, za każdym razem jak go używam, wspominam Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malgorzata Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ten temat kolejny raz uświadamia mi jak wielkie szczęście miał Tata, że poznał tu takich wspaniałych ludzi. Obejrzałam ten film i trudno mi powstrzymać łzy. Dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Małgosiu całym sercem jesteśmy z wami . Śmierć nie jest kresem naszego istnienia. Żyjemy w naszych dzieciach i następnych pokoleniach. Albowiem to dalej my, a nasze ciała to tylko zwiędłe liście na drzewie życia. Albert Einstein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ten temat kolejny raz uświadamia mi jak wielkie szczęście miał Tata, że poznał tu takich wspaniałych ludzi. Małgosiu , twój tata się przyczynił do tego że dzisiaj robię serki i warzę piwo . Był wspaniałym człowiekiem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Małgosiu...ja także nie zdążyłąłm poznać Twojego Taty....Ale wiem co przezywasz,bardzo współczuje..EAnna w takich moich trudnych chwilach powiedziała.." 50 % genów męża masz w synu Grzesiu"bardzo mi wtedy pomogły te słowa.... w Tobie przecież też geny Taty..Ściskam ciepło i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Również nie znałem Andrzeja osobiście lecz po obejrzeniu wspomnień mam nieodparte wrażenie jakbym znał go długo i bardzo dobrze...... Małgosiu, wiem że jest źle, że jest trudno bo sam to przeżywałem dwukrotnie lecz wiec że jesteśmy z wami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts