Piotrekpiter2 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 http://allegro.pl/wilk-maszynka-do-miesa-800w-wydajnosc-150kg-h-i3080619629.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Trochę mało sitek i nie wiadomo co z ich zakupem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Piotrekpiter2, bardzo duża wydajnośc jak na warunki amatorskie , ma tylko dwa sitka 5 i 8 , nie doczytałem sie czy ma szarpak lub mozliwośc zakupu sitek o wiekszych oczkach , dosc wysoka cena , ale to juz zalęży od nabywcy , radziłbym sprawdzic czy da sie dokupic dodoatkowe wypoosażenie . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekpiter2 Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Pacan Wojciech też myślałem o tym dodatkowym sprzęcie wiec zadzwonię i zapytam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekpiter2 Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 macie może dostęp do silników z przekładnią ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Szukaj na allegro - motoreduktory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biascun Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 http://allegro.pl/wilk-maszynka-do-miesa-800w-wydajnosc-150kg-h-i3080619629.html W jakim celu pytanie? Reklama, czy dla swoich potrzeb? Moje uwagi: - podobna do napędu Mesko, a także do włoskiej TS12, - niby moc duża, a możliwości mniejsze od w/w, - za mało info o prezentowanym modelu(np. możliwość dokupienia dodatkowych siatek - rozmiar fi?) A tak subiektywnie - prezentowany model zaciąga mi wczesnym "Made in PRC" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts