krzysiek-krze Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Witam, po rozbiórce półtuszy zostały dwa wielkie kawały skóry z tłuszczykiem. Co z tym zrobić ? Oskurować ? może ugotować i zmielić razem i dodać do kiełbasy ? Może inne pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Skóra do kaszanki, pasztetowej, salcesonu.Tłuszcz na smalec.Można też wykonać słoninę faszerowaną, ale to zależy jak gruba jest słonina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 A może coś co do piwa się przyda: http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=164010#164010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Skóra do kaszanki,Tłuszcz na smalecBardzo dobra rada , ja tez tak zrobiłam . :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacinto Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Ja też uważam tak jak miro, z tym produktem , dostepnym w kazdym sklepie zapoznałem sie w Skandynawii. Bardzo niezdrowe i bardzo wciągające Niedługo bedzie w Lidlu w ramach tygodnia skandynawskiego,ale jest kiepskiej jakosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Bardzo niezdrowe i bardzo wciągająceNiezdrowe przeważnie najlepiej nam podchodzi .... a tak tylko MC ... dopiszę. :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts