Jump to content

[KANADA] - Rozbiór wołowiny w Kanadzie


Recommended Posts

Dzięki naszej Koleżance Agacie-Oliwii, oraz dla wygody sporej liczby zadymiaczy z Kanady, przedstawiam schematy (należy je powiększyć) rozbioru i nazewnictwa tuszy wołowej obowiązujące w Kanadzie. Pozwoli to bardziej dopasować rodzaje mięsa do naszych receptur.

Jutro wieprzowina.

Schematy pochodza z kanadyjskiego portalu http://www.canadabeef.ca

 

 

Pod tym linkiem można pobrać materiał w pełnych rozmiarach w wersji PDF: http://rapidshare.com/files/1582304356/beef_canada.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...