Jump to content

Minęło 5 lat....

Ela

Recommended Posts

Doszukałam się daty...15 marzec 2008....zarejestrowałam się na forum :lol:

Szukałam wpisów o serach...było niewiele..ale już było z kim porozmawiać...wymienić doświadczenia. Pamiętam,ze z poczatku pisał za mnie syn...mnie jakoś nie ciągnęło do klawiatury :cry: Literek nie było..heheh

Siedziałam i czytałam...już o wszystkim. Stronka wciągała mnie coraz bardziej...

Pisałam dużo z Tadziem..Kempesem...wiedziłam,że chcę sie spotkać z ludzmi, którzy tu piszą.

Tadziu mi opowiadał...jak fajnie...jacy ludzie..przyjaciele...życzliwi..otwarci.

Pamiętam jak pobiegłam do Darka...jedziemy na urlop krzyczałam...choć raz jedziemy! na 5 dni urlopu :lol: !

Darek, jak Darek...jedziemy zdecydował.

No i pojechalismy...ale...Pisało się fajnie,bez emocji,bez oczu....przyszło jednak realne spotkanie.

Stanęliśmy przed Elą (skwerką ) i zwatpiłąm...tyle było ludzi,niby tych samych, a zupełnie obcych..Szpnęłam do Darka..choć wracamy..a on donośnym głosem 'Dzień dobry..przywiozłem Wam tą spod Gryfina...od kóz." Ruszyliscie w nasza stronę..z uśmiechem na twarzy i rękoma gotowymi do objęć i przywitań..

Wiedziałam,ze to co pisał Tadziu to prawda..spotkaliśmy na swej drodze-ludzi niezmiernie życzliwych,pełnych ciepła i miłości,chętnych do pomocy.

To było wspaniałe powitanie..spotkanie..zlot.Kolejne wpisy,także już Darka,kolejne zloty..

Potem wielokrotnie czułam,że mam w Was wielka siłe. Spotkałam wielu przyjaciół.

Potem przyszła dla mnie chwila zła,smutna..musiałam pożegnać Darka.

I Wy od wędlin,serów,piwa i wszystkiego innego ,steneliście za mną murem. I do dziś brakuje mi słów,żeby przekazać to wszystko co czuję.

ja trwam dalej,tu z Wami,chętnie czytam,czasem napiszę coś od siebie..nadal się od Was uczę..Jednak najbardziej brakuje mi spotkań z Wami..ciepłej dłoni,całusów i przytulań.Wspólnych serów z Eanną, sałatek z Agą..ploteczek z innymi..bo nie można tu wszystkich wymienić..

W tm roku czeka na nas pokój w Napoleonowie,bardzo chcemy z Grzesiem przyjechać..ale dla mnie- mało sprawnego kierowcy, to wyzwanie nie lada. Planujemy z Małgosią... czas pokaże, jest jeszcze dużo czasu na treningi :lol:

A może i jakiś kierowca pojawi się na horyzoncie? :lol:

I krótko...dziękuję,że poprostu jesteście,jesteście także z nami. Tęsknie za spotkaniem...wiec może do miłego?

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło i serdecznie z zasypanych śniegiem Dębców

Ela

Ela, po przeczytaniu, oko mi sie spocilo. I rownoczesnie dreszcz strachu, niepewnosci przeszedl mi po plecach. Bo kiedy ja przyjade , to jak to bedzie? Dalas mi po prostu do myslenia.

Gratuluje Elu, i zycze wiecej lat tutaj w radosci.

Eluniu ,wiem co czujesz,ja uwielbiam nasze Zloty ,spotkania ,odliczam miesiace ,dni do spotkań z cudownymi ludżmi ,w zeszłym roku zrezygnowałam z zabiegu aby tylko być z Wami .To są niezapomniane chwile, a, Tobie składam życzenia z okazji tak fajnego JUBILEUSZU .Do zobaczenia na Zlocie, wierze że będziesz

Został mi jeszcze jeden komplet płyt z VI OZWB i zastanawiałem się długo, komu go wyslać. Twój wpis Elu rozwiązał ten problem, gdyż na pewno chciałabyś mieć osobistą pamiątkę z tego zlotu. Komplet jest Twój.

Gratuluję pięknego jubileuszu i pozdrawiam. :D

Doszukałam się daty...15 marzec 2008....zarejestrowałam się na forum :lol:

Elu ... 5 lat na forum to niby nie dużo , ale tak wiele.. :wink: życzę dalszych lat bycia z Nami :clap:

Cieszę się że mogłam Cię poznać w realu ..i wierzę że spotkamy się na następnych zlotach.. :smile:

Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Grzesia... buziaczki :wink:

I krótko...dziękuję,że poprostu jesteście,jesteście także z nami. Tęsknie za spotkaniem...wiec może do miłego?

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło i serdecznie z zasypanych śniegiem Dębców

Ela

Elu, miałem tą przyjemność poznać Was osobiście i już nie mogę się Siostro doczekać naszego kolejnego spotkania, pozdrawiam gorąco !

Elu, cieszę się, że będziemy mogli spotkać się na zlocie. Swoją drogą, jak ten czas płynie.

Pamiętam, jak by to było wczoraj, reakcję Grzesia na widok ogromnej ilości parówek wykonanych na zlocie.