Gregtom Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Jako że dzisiaj "teoretycznie" zaczeła się wiosna, zrobiłem więc wiosenny podwieczorek..Na dworze jakieś 10 cm. śniegu, ok + 6 C ciepełka czyli "prawdziwa" wiosna idzie.. :grin: :lol: :wink: [ Dodano: Sro 20 Mar, 2013 17:06 ]A tak właśnie wygląda wiosna z naszego okienka.. ( 2 min. temu).. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Ja mam na podwieczorek butelkę winna bo mi dziś auto wysiadło i pokrzyżowało mi plany :devil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minik102 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Nie obrażając nikogo nawet Ludzi z Rawicza to uważam ze truskawki najlepsze są z ogródka --a zmielone jabłka,maliny z własnego sadu zamknięte na zimę w słoikach --są o wiele lepsze niż truskawki z importu-- kolega jeździ w Niemczech tirem zrobił 4 filmy ----nic nie kupuje z owoców importowanych salata-pomidory-truskawki :???: .........PS .CO PRAWDA sam skusiłem się 2 miesiące temu -córka mnie namówiła w warzywniaku we Wschowie na zakup piękniutkich truskawek--Ona zjadła 1---1,5 (resztę wypluła) ja spróbowałem tez z 1 -- resztę wywaliliśmy --- najważniejsze ze córka stwierdziła ze filmy znajomych nie kłamią już nie kupi w życiu w zimie truskawki--jedynie jak mama zamrozi nasz z ogrodu lub ze słoika, takie może zjeść zimą (ale się już skończyły wiec czekamy do sezonu) a ma dopiero 6 lat :clap: ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBoczek Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Gregtom, :grin: ciekawy temat :clap: niewiele osób w sumie jada podwieczorki.. u mnie jest to kefir, sok owocowy lub warzywny... najchętniej oczywiście świeży owoc.. o tej porze roku najczęściej gruszka, jabłko lub grapefruit.. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anuś Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Sałatka owocowa w ananasie z miodem Kolorowa polana tylko miodem czy jest coś jeszcze? ale smakowało . Inaczej być nie mogło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einshell Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Takiego tematu szukałam Nic nadzwyczajnego , ale zawsze ''cuś '' Troszkę naleśników ( ok 15 sztuk ) z dżemem truskawkowym i śmietaną 18% , ale jak mi '' wjechali'' na kuchnię , to dla mnie zostało... o tyli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts