Jump to content

Co macie dziś na podwieczorek ?

Gregtom

Recommended Posts

Jako że dzisiaj "teoretycznie" zaczeła się wiosna, zrobiłem więc wiosenny podwieczorek..

Na dworze jakieś 10 cm. śniegu, ok + 6 C ciepełka czyli "prawdziwa" wiosna idzie.. :grin: :lol:

:wink:

[ Dodano: Sro 20 Mar, 2013 17:06 ]

A tak właśnie wygląda wiosna z naszego okienka.. ( 2 min. temu).. :wink:

Nie obrażając nikogo nawet Ludzi z Rawicza to uważam ze truskawki najlepsze są z ogródka --a zmielone jabłka,maliny z własnego sadu zamknięte na zimę w słoikach --są o wiele lepsze niż truskawki z importu-- kolega jeździ w Niemczech tirem zrobił 4 filmy ----nic nie kupuje z owoców importowanych salata-pomidory-truskawki :???: .........PS .CO PRAWDA sam skusiłem się 2 miesiące temu -córka mnie namówiła w warzywniaku we Wschowie na zakup piękniutkich truskawek--Ona zjadła 1---1,5 (resztę wypluła) ja spróbowałem tez z 1 -- resztę wywaliliśmy --- najważniejsze ze córka stwierdziła ze filmy znajomych nie kłamią już nie kupi w życiu w zimie truskawki--jedynie jak mama zamrozi nasz z ogrodu lub ze słoika, takie może zjeść zimą (ale się już skończyły wiec czekamy do sezonu) a ma dopiero 6 lat :clap: .......

• 1 year later...