andrzej k Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Dołączył: 21 Mar 2006 Nawet nie wiecie jak bardzo się z tego powodu cieszę . Poznałem ogrom wspaniałych ludzi . Zostanę tutaj do końca. Czyli bardzo bardzo długo :grin: :grin: Chyba że zasłużę na czerwony krawacik . :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatita Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Faktycznie... trochę :grin:. Ładny jubileusz ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 No proszę - nasz "Wiosenny Chłopak" :grin: i jakże piękny jubileusz :clap: . I znów wypada dzisiaj "lampeczkę" wychylić za zdrowie zacnego Jubilata :grin: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Wszystkiego najlepszego Andrzejku, fajnie ze jesteś z nami, dużo się od Ciebie nauczyłem czytając Twoje posty. Miło mi było poznać Ciebie. Do rychłego spotkania .Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Wszystkiego najlepszego Andrzejku, fajnie ze jesteś z nami, dużo się od Ciebie nauczyłem czytając Twoje posty. Miło mi było poznać Ciebie. Do rychłego spotkania . Pozdrawiam. Piotr,ze najszybciej To w Pokrzywnej. Andrzejku, długich dziesięcioleci życzę, z nami. Najlepiej na zawsze.Powędzenia. Oj chyba miało być powodzenia. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Jubileusz, który budzi uznanie, respekt i zaciekawienie, czym nas jeszcze zaskoczysz.W mojej karcie wyrobów królują kiełbasa pobiedziska, kaszanka pobiedziska i wątrobianka również pobiedziska.Gratulacje !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBoczek Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Andrzeju, Twoje zdrówko :grin: :!: oby tak samo pozytywnie minęła kolejna szczęśliwa siódemka Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romax Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Najlepszego Andrzeju i życzę kolejnych wspaniałych długich lat z wędlinkami :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Andrzeju, ja także się bardzo cieszę, że Cię poznałem. Mam nadzieję, że czekają nas jeszcze dłuuuuugie lata spotkań i rozmów.Serdecznie pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renesi Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Zostanę tutaj do końca. Czyli bardzo bardzo długo :grin: :grin: Chyba że zasłużę na czerwony krawacik . :grin: :lol: : Ty tworzysz fundament tego forum wiec nie może być inaczej Co do czerwonego krawacika to chyba nie dla ciebie nagroda Myślę że nie jesteś typem człowieka który by na niego zasługiwał Moje ogromne gratulacje za wkład włożony w forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekC Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Andrzeju moje gratulacje z samej stolycy...Wszystkiego naj na zadymionej drodze.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Poznałem ogrom wspaniałych ludzi .andrzeju, ja tez się ogromnie cieszę, że cię znam już nie mogę doczekać się maja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Andrzej trzymaj tak dalej :grin: do zobaczenia w realu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Andrzejku ... to my "są" z tego samego "zarejestrowanego rocznika" :wink: :grin: . Moja przygoda z WB zaczęła się też w 2006 roku ,też 21 ..ale maja :lol: Pozdrawiam i życzę Tobie dalszych sukcesów i miłych chwil na forum. :clap: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 andrzej k, sąsiad serdeczne gratulacje na piękny jubileusz :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Dołączył: 21 Mar 2006 Andrzeju gratulacje..... ale sprawdzałem dziś na historycznych stronach Oliwki to byliśmy tam dużo dłużej no oczywiście przebija nas.... kto :question: no kto? podpowie ktoś kto z czynnych naszych kolegów był pierwszym na Oliwce :question: :question: :question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 podpowie ktoś kto z czynnych naszych kolegów był pierwszym na Oliwce :question: :?: :question: Wiem Wiem Maxell :grin: :grin: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Wiem Wiem Maxell _________________ Maxell to normalne ale jeszcze ktoś jest ....jeden z pierwszych podpowiem na literę T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Pewnie Tadeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Nawet nie wiecie jak bardzo się z tego powodu cieszę . Poznałem ogrom wspaniałych ludzi . Zostanę tutaj do końca. Czyli bardzo bardzo długo :grin: :grin: Nie masz wyjścia... bo gdzie Ci będzie lepiej :wink: :lol: Andrzejku.. i ja się cieszę że mogłam Cię poznać osobiście.. :wink: Wszystkiego dobrego na następne lata bycia z WB :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Pewnie Tadeo. W pierwszych dniach był Tadeusz dopiero Szunaj zrobił z niego Tadeo a jak teraz na niego wszyscy mówimy Maxell cisza :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 W pierwszych dniach był Tadeusz dopiero Szunaj zrobił z niego Tadeo a jak teraz na niego wszyscy mówimy Maxell cisza :grin:Kempes Jednym z pierwszych był też Kruszynka Andrzejku , a tobie gratuluję jubileuszu :clap: :clap: szczęśliwa 7 :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Jednym z pierwszych był też KruszynkaDzięki Haniu za pamięć :lol: Na forum od 7 marca 2005 roku istnieję :wink: Wszystkim jubilatom winszuję okrągłych rocznic,zwłasza tym co w bardzo krótkim czasie podbili serca i umysły forumowiczów :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Kempes Jednym z pierwszych był też Kruszynka Haniu myślałem że dłużej to potrwa :sad: :grin: ja ze swoją skromną osobą też gdzieś od 2005r jesteśmy weterani no nie ? tylu ludzi było a zostaliśmy MY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 ja ze swoją skromną osobą też gdzieś od 2005rWojtuś - 1 luty 2006 :grin: :grin: :grin:Też ładnie :lol: [ Dodano: Czw 21 Mar, 2013 20:17 ]Towarzystwo weteranówKażdy zna tych panów :wink: :wink: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts