Jump to content

Noże Gregtom'a

Gregtom

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Do czego jest taki nóż potrzebny..?

Na razie nie udało mi się ściągnąć filmu, ale sądzę, że masz na myśli nóż do krojenia skrzepu.

Przy przerobie większych ilości mleka, w garnkach 40-50l, potrzebny jest długi nóż albo odpowiednia harfa serowarska. Ten nóż to z przeznaczenia cukierniczy jest :grin: , najdłuższy, jaki mieli w hurtowni :D. Prywatnie nazwałam go "abratkowym" :grin:

Do czego jest taki nóż potrzebny..?

Na razie nie udało mi się ściągnąć filmu, ale sądzę, że masz na myśli nóż do krojenia skrzepu.

Przy przerobie większych ilości mleka, w garnkach 40-50l, potrzebny jest długi nóż albo odpowiednia harfa serowarska. Ten nóż to z przeznaczenia cukierniczy jest :grin: , najdłuższy, jaki mieli w hurtowni :D. Prywatnie nazwałam go "abratkowym" :grin:

Anno.. Specjalnie pytałem o ten nóż bo właśnie takie mogę dostać za "grosze" tylko niewiedzialem czy by sie owe komus przydały a jest ich ok 100 sztuk..

Kochani.. To nie ma być giełda i ja za to nic nie chcę.! Mam Was :grin:

Kilkanaście noży jest w drodze do Arturka i do osobistego odebrania na naszym II zlocie.. Wyglądają one tak:

A takie jakich używała EAnna na wideo ze zlotu mogę kupić ze 100 sztuk.. Są one tak samo stabilne jak te na zlot tylko nie mają "zębów" jak te na fotkach..

Tamte noże "Tureccy" używają do ścinania Dönera/Gyrosa z pionowego rusztu.. Ostre jak brzytwa i jeszcze dluzsze ..

Sorry za byki.. :blush:

Nie ma ukrytych kosztów.. To jest tylko dla Was a nie na handel.. !

Mają jeszcze do wyprzedaży klapki dla dzieci, szczoteczki do zębów, portmonetki, damaskie ciuszki, smycze do kluczy i inne pierdołki..

Jeśli nie ma więcej chętnych - co mnie bardzo dziwi :shock: -

Te maczety kosztują ok. 2 złote za sztuke

to ja też się piszę na 5 sztuk :rolleyes: .

P.S. Mam zamiar sprezentować je kolegom, ale jeśli będzie więcej chętnych z WB to oczywiście 1 sztuka mi wystarczy :grin: .

Jeśli chodzi o odbiór to poproszę Andrzejka, żeby odebrał je na zlocie Grupy D-O.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...