ralf325 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Witam mam takie pytanie czy mozliwe jest wstawienie szynkowara z wkładem do piekarnika ustawionego na powiedzmy 86 stopni. Czy to moze sie udac czy koniecznie trzeba gotowac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf325 Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 Czy to moze sie udac czy koniecznie trzeba gotowac? Można w piekarniku, gdzieś już było na ten temat. Pozdrawiam :wink:Jakos mi sie nie znalazło a mam brak duzego gara i cos trzeba wymyslec. dzieki gonzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 akos mi sie nie znalazłoJakoś się słabo szukało :devil: . Proszę korzystać z opcji "Szukaj" https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=3865 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts