grizzly Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Drogi Bracie Gregtom. Pragnę BARDZO SERDECZNIE podziękować, za cały TRUD jaki włożyłeś w zacne DZIEŁO, które umila nam szare codzienne życie! :clap: :clap: :clap: Ktoś może pomyśleć "drobiazg"? Nie, takie gesty promują przyjazne relacje interpersonalne w naszym środowisku, sprawiają dużo radości i wlewają TONY OPTYMIZMU!!! Niech ten kolejny przykład prostej bezinteresowności, będzie "zaraźliwy" i udoskonala naszą "przegniłą cywilizacje". . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Ahh tam.. Mi nie ma za co dziękować.. To raczej JackowiC.. Chciałem dobrze ale nie pomyślałem co za taką akcją idzie i jakie problemy logistyczne się wywiążą.. Nasz Jacek zamiast pracować, musi się truć z Pocztą PL, pakowaniem, wysyłkami oraz co jest b.ważne, z finansami oraz z miodkiem na KPP.. (takie było moje założnie).. ++++++++++++++++++++++++++++++ Chce przeprosić się jeszcze raz, ale to tylko moja wina..! Jacku.. Znalazem Tasaki.. :wink: :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekC Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Pisz o tasakach na PW. Coś wymyślimy...Panie na mojej poczcie zaczęły coś węszyć jak wysyłałem tyle noży ,nie wiem ,czy nie zawiadomiły ABW, jak dołożę tasaki to przesłuchanko mam pewne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 JacekC, oni zjawia sie o swicie , wiec napisz kartke, na furtce , by pukali cicho , a napewno zaznacz ze nie jestes muzełumaninem i nie ogłosiłeś dżihadu, a tak na poważnie jeśli piszesz w zawartości przesyłki noże , tak moze się stać , myślę jednak , ze ta formacja jeśli działa sama bez politycznych sygnałów wie jak dowiedzieć się bez niepokojenia Ciebie , jakie światłe cele przyświecają Twojej działalności , jestem pełen podziwu dla Twojego zaangażowania i chęci działania na rzecz forum i forumowiczów :clap: :grin: Pozdrawam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBoczek Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Serdeczne dzięki Bracia :grin: bardzo się ucieszyłem z przesyłki Wolverine może o takich pomarzyć... :lol: Pozdrawiam http://img545.imageshack.us/img545/5233/noeea.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Noże wczoraj dotarły. Gregtom i JacekC wielkie dzięki za całą akcje :clap: :clap: :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts