beachcomber Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Witam serdecznie Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was pracował na nadziewarce Vemag Robby ( model z lat 2003-2004), tutaj zdjęcie owego urządzenia: http://img855.imageshack.us/img855/4334/ebzn.jpg Uploaded with ImageShack.us Interesują mnie wszelkie opinie praktyków co do użytkowania i awaryjności. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilk Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 bardzo doby maszyna ja miałem przyjemność na większej a co masz za problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 wilk, gdyby nie to , że pytający liczy na merytoryczna radę to znów usunęła bym Twój post - czy Ty naprawdę nie możesz się postarać by pisać poprawnie a tym samym zrozumiale dla czytających !!!!!!!!!!!!!!! Regulamin pkt2 §11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts