Maxell Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Witam Wędzarnicza Brać. Na ten sezon przygotowałem nowy model grilla - Wi-KING. Jest to urządzenie wielofunkcyjne mozna na nim grillować i wędzić. Posiada dwie komory wędzarnicze. Grill jest uniwersalny można go nabyć w wersji grill i bbq. Można do niego dołączyć przystawki do wędzenia. Grill jest świetny do obróbki termicznej steków wołowych. W jednej komorze można wędzić mięso, a w drugiej ryby. Nad paleniskiem znajduje się półka nad którą można gotować lub smażyć metodą tradycyjną. W załącznikach kilka fotek WIKINGA. Pozdrawiam! Leszek Kosarzecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menzur Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 A ta część cylindryczna w dolnej części WIKINGA jest zaślepiona ( nieużyteczna ) czy posiada jaki tajny schowek na drewno? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 Ta część cylindryczna, to jest palenisko. Drzwiczki od tylnej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menzur Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Ha! czyli to nie jest taki grill "grill" tylko palony na dole, Dzięki fajne urządzonko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecio Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 WitamA ja mam pytanie dotyczące umieszczenia paleniska. Wygląda, że nie jest bezpośrednio pod rusztem grilla. Czy taki układ się sprawdza? Sam noszę się z zamiarem budowy grilla murowanego, ale z paleniskiem jakby obok rusztu i jestem ciekaw takiego rozwiązania. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts