świadziu Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Witam, poszukuję sprawdzonych przepisów na zrobienie frankfurterek lub innych cienkich kiełbasek w jelitach baranich które będę mógł podgrzewać i jeść na gorąco.Przepisy na kiełbaski które będę mógł podgrzewać w piekarniku w temperaturze do 200 stopni również mile widziane - lubię "chrupkie" jelito, coś ala grill Z góry BARDZO dziękuję za podanie szczegółowych przepisów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Witam, poszukuję sprawdzonych przepisów na zrobienie frankfurterek Proszę bardzo :wink: wyrób Marka z Bielska.. pyszny :thumbsup: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=327111&highlight=#327111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Mi się wydaje ze piekarnik jest wrogiem frankfuterek i innych kiełbas surowych podwędzanych.. :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Jeśli jadłeś to wiesz o jakim smaku będzie ten wyrób, jeśli nie jadłeś koniecznie spróbuj ! http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9229&postdays=0&postorder=asc&highlight=franfuterki&start=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.