Jump to content

Soda oczyszczona - pic na wodę? czy rewolucja w leczeniu raka?


-stasek-

Recommended Posts

W necie zaobserwowałem coraz to większe zainteresowanie sodą oczyszczoną, jako skuteczny środek do walki z komórkami raka.

Przeglądając różne strony, zauważyłem niejednokrotnie powielanie tych samych informacji.

Jako, że u mojej mamy wykryto guza tarczycy i lekarze chcą usunąć go z całą tarczycą, zastanawiam się czy nie jestem w tym momencie zbyt łatwowierny (tonący brzytwy się chwyta) i te materiały są dla mnie dość przekonujące ze względu na chęć pomocy bliskiej osobie.

Chciałbym poruszyć ten temat.

Czy ktoś z was spotkał się z osobą która miała bezpośredni lub pośredni kontakt z tak niewiarygodną i skuteczną metodą walki z rakiem?

Niewiarygodną, bo jest tak prosta i tak tania, że, aż niemożliwa.

Być może ze względu, że jest tak prosta i tak tania, koncerny farmaceutyczne i medyczne nie chcą za wszelką cenę potwierdzić skuteczności leczenia, gdyż za badaniami i współczesnymi specyfikami idą kosmiczne sumy?

 

Proszę o komentarz.

 

Jeżeli uznacie, że temat nie nadaje się do dyskusji proszę o wywalenie go do kosza.

Link to comment
Share on other sites

Witaj Stasek!

 

Znam dwa przypadki wyleczenia raka  srodkami innymi niz zaleca wspolczesna medycyna. w obu  przypadkach lekarze byli zaskoczeni widokiem zyjacych

pacientow .

Jednym z nich jest moj przyjaciel,ktory wlasnie wrocil z dosc dlugiej wyprawy/Vancouver-San Diego-Los Cabos.....Guatemala -Panama.....Columbia itd---Vancouver/ I jest w dobrej formie.

Trudno mnie dawac gwarancje,ze Twojm przypadku kuracja  bedzie skuteczna, uwazam,ze warto je poznac.

Kontakt ze mna jest mozliwy :tel. 1-604 -4445870  email:jacekmwos@hotmail.com  Skype kubawiec,jeze masz tel. stacjonarny  podaj numer,ja z braku czasu najchetniej posluguje sie telefonem.

 

 

                                        Pozdrawiam I glowa do gory.

 

Ps.

O sodzie czytalem, ale tu wVancouwer mam kogos kto przezyl raka .

Link to comment
Share on other sites

Wygooglowałem temat i okazuje się, że o sodzie mówi lekarz onkolog, który tym sposobem wyleczył ileś tam osób. Ciekawe jak soda oczyszczona, która neutralizuje kwasy żołądkowe miałaby pozytywnie wpływać na nowotwory. Jeśli nie ma kwasów w żołądku to całe pożywienie w nas gnije. Ja stosuję sodę na zgagę, jak mnie pali to biorę łyżeczkę na pół szklanki wody i jest ok. W tej terapii podaje się jedną do dwóch łyżeczek dziennie, jakby to miało zadziałać u kogoś kto ma kwasowość żołądka? 

Co rusz pojawiają się nowe "odkrycia" w walce z rakiem. Medycyna tradycyjna jest jednak podstawowym narzędziem by ta walka była skuteczna.

P.S.Moja żona też ma guza tarczycy i nawet nie myśli o "alternatywnej" kuracji. Współczesna medycyna działa cuda a nie informacje niepewnej treści zaczerpnięte z internetu. Nie ulegajcie temu co wyczytacie, idźcie do dobrego lekarza.

Link to comment
Share on other sites

Wygooglowałem temat i okazuje się, że o sodzie mówi lekarz onkolog, który tym sposobem wyleczył ileś tam osób. Ciekawe jak soda oczyszczona, która neutralizuje kwasy żołądkowe miałaby pozytywnie wpływać na nowotwory. Jeśli nie ma kwasów w żołądku to całe pożywienie w nas gnije. Ja stosuję sodę na zgagę, jak mnie pali to biorę łyżeczkę na pół szklanki wody i jest ok. W tej terapii podaje się jedną do dwóch łyżeczek dziennie, jakby to miało zadziałać u kogoś kto ma kwasowość żołądka? 

Co rusz pojawiają się nowe "odkrycia" w walce z rakiem. Medycyna tradycyjna jest jednak podstawowym narzędziem by ta walka była skuteczna.

 

Materiałów jest mnustwo - dlatego czytam, analizuję i próbuję to logicznie sobie wytłumaczyć.

 

Faktycznie soda neutralizuje kwasy żołądkowe - lecz jak jest to opisane trwa to około 2 godzin i stosowanie sody zalecają właśnie 2 godz. przed lub po posiłku. Przy stosowaniu kuracji sodą należy diametralnie zmienić dietę i wykluczyć produkty zakwaszające organizm.

Soda na nowotwór jak wpływa? Według opisów grzyb (a jest nim nowotwór) żyje w środowisku kwaśnym, zmieniając pH naszego organizmu na zasadowe mordujemy dziada, gdyż grzyby w środowisku zasadowym obumierają.

Jak się to wszystko złoży do kupy to ma to sens, opisują że początki są ciężkie ale idzie to przejść - a jak się weźmie pod uwagę, że to ratunek dla naszego życia to te trudy pokonamy z uśmiechem na twarzy, gdyż są niczym w porównaniu z chemioterapią która prawie w takim samym stopniu może lecz nie musi pomóc.

 

PS.

Dzięki wszystkim za zainetesowanie tematem i podesłanie cennych linków.

Jak to wszystko co w sieci się znajduje przeczytam to chyba zostanę specjalistą - znachorem od nowotworów.

Link to comment
Share on other sites

Soda na nowotwór jak wpływa? Według opisów grzyb (a jest nim nowotwór) żyje w środowisku kwaśnym, zmieniając pH naszego organizmu na zasadowe mordujemy dziada, gdyż grzyby w środowisku zasadowym obumierają.

W jednym a artukułów jest taki opis mechanizmu działania:

"Dr Simoncini wystosował postulat mówiący, że "guz jest grzybem". Więc trzeba grzyba ubić. W tym celu podawał swoim pacjentom... roztwór sody oczyszczonej i... syropu klonowego. Jeśli masz odrobinę wiedzy kuchennej powinieneś teraz zapytać: czy syrop klonowy nie zawiera cukru ? Odpowiedź brzmi: tak. Ale w połączeniu z sodą pełni on swoistego rodzaju rolę konia trojańskiego dla komórek rakowych, podobnie jak Witamina B17. Komórka rakowa rzuca się na cukier z syropu jednocześnie wciągając do wnętrza cząsteczki sody, które powodują uzasadowienie komórki rakowej i jej rozpad."

źródło: http://leczenieraka.blogspot.com/2011/06/rakieta-antyrakowa-czyli-co-moze-soda.html

 

Oprócz sody bardzo popularnym tematem jest KAPSAICYNA.

Kilka linków:

http://biblia.phorum.pl/viewtopic.php?f=47&t=293&sid=ac86410ac98a196cc228f504507dd8e4&start=0

http://www.familie.pl/artykul/Wyleczyc-nowotwor,1523,1.html

Kapsaicyną zainteresowały się również środowiska medyczne:

http://biuletynfarmacji.wum.edu.pl/1302Pienko/Pienko.html

O tych i innych sposobach można równiez poczytac tutaj:

http://davidicke.pl/forum/rak-sposoby-leczenia-t2788.html

Link to comment
Share on other sites

 

 

Soda na nowotwór jak wpływa? Według opisów grzyb (a jest nim nowotwór) żyje w środowisku kwaśnym, zmieniając pH naszego organizmu na zasadowe mordujemy dziada, gdyż grzyby w środowisku zasadowym obumierają. Jak się to wszystko złoży do kupy to ma to sens
 

 

Z kolei dieta antyrakowa Gersona oparta jest na czymś zupełnie odwrotnym. W tej diecie pije się wyłącznie soki owocowe i warzywne, które zakwaszają organizm. I w tej diecie podobno są duże pozytywne rezultaty.

 

I komu tu zaufać?

Link to comment
Share on other sites

Stosując dietę by zachować równowagę kwasowo zasadową mamy lepszą wydolność organizmu a tym samy jesteśmy zdrowsi i odporniejsi na wszelakiego rodzaju choroby.

Jest jednak małe ale.

Gdzie znaleźć prawdziwą (bez błędów) tabelę produktów zakwaszających i alkalizujących nasz organizm?

Link to comment
Share on other sites

Stosując dietę by zachować równowagę kwasowo zasadową mamy lepszą wydolność organizmu a tym samy jesteśmy zdrowsi i odporniejsi na wszelakiego rodzaju choroby.

Jest jednak małe ale.

Gdzie znaleźć prawdziwą (bez błędów) tabelę produktów zakwaszających i alkalizujących nasz organizm?

 Wystarczy zrobić takie badanie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Gazometria

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Gdzie znaleźć prawdziwą (bez błędów) tabelę produktów zakwaszających i alkalizujących nasz organizm?

 

 

Produkty wysoko-zasadowe. PH 8.5 do 9.0 - awokado, buraki czerwone, marchew, ziemniaki, szpinak!!!, suszone morele!!!, rabarbar, cytryny!!, arbuz, melon, pieprz cayenne, suszone figi-zawieraja duzi WAPNIA-idealny produkt!!!!!!!!, wodorosty morskie, wapno palone, owoc mango, papaja, nac pietruszki, winogrona, rzezucha, wodorosty, szparagi??, cykoria, owoc kiwi-zawieraja duzi WAPNIA-idealny produkt!!!!!!!!, gruszki, ananas, rodzynki!!!,Cukinia,Kalafior,Ogórek,Pomidory,Baklazan, soki roslinne z jarzyn. 
soda odkwasza, (oraz wodoroweglan sodu, soda oczyszczona, bikarbonat, NaHCO3, baking soda, sodium bicarbonate)
Generalnie wszystkie warzywa i owoce alkalizuja (Cudownie oczyszczaja i odkwaszaja); mleko??(?jednak nie) tez czesciowo.
zasadotwórcze mineraly: Ca-wapn, Mg-magnez, K-potas i Na-sód
 
 
Produkty srednio-zasadowe. Ph 7.0 do 8.5 - migdaly, orzech kokosowy (swiezy, nie suchy), mleko???raczej nie, fasola (Phaseolus limensis), kapusta, seler!!!, soczewica, salata, grzyby, cebula, warzywa korzeniowe, pomidory, morele!!!, jablka, banany, jagody, wisnie, figi!!!!, grapefruit!!, winogrona, cytryny, melon, pomarancze!!, brzoskwinie!!, gruszki, maliny, mandarynki, sliwki, awokado, banany (dojrzale), seler naciowy, figi swieze, czosnek, agrest, Winogrona malo slodkie ,ziola zielone, nektarynki, brzoskwinie (slodkie), gruszki, groszek slodki??, Zielony groszek??, daktyle!!!, dynia, szpinak, jablka kwasne, fasola zielona, buraki,brokuly, chleb swietojanski, imbir swiezy, Winogrona kwasne, kalarepa, pomarancze, pietruszka, maliny, truskawki, slodkie zboze swieze, rzepa, ocet jablkowy, Syrop klonowy, Miod, Proso, Kukurydza, Woda mineralna, Kasztany, czarne porzeczki
 
 
Produkty obojetne - maslo, smietana, naturalny jogurt, serwatka naturalna, oleje.
 
 
Produkty nieznacznie kwasne - Ph 7.0 syrop ze slodu, syrop z jeczmienia, jeczmien, otreby, orzechy nerkowca, ziarna zbóz z miódem, owocami i syropem klonowym, zurawiny blotne, fruktoza, miód pasteryzowany, soczewica!!-bad, mleko homogenizowane i pasteryzowane, melasa surowa, galka muszkatolowa, musztarda, pistacje, ryz lub krakersy pszenne, ziarno zytnie, chleb zytni z kielek, nasiona slonecznika, pestki dyni, orzechy wloskie, jagody, orzechy brazylijskie, maslo solone, sery lagodny i kruche, krakersy z nierafinowanego zyta, cieciorka, suchy orzech kokosowy, mleko kozie homogenizowane, oliwki marynowane, orkisz, Kasze (w wiekszosci), Owoce suszone na siarce, Nasiona i orzechy (wiekszosc)
 
 
Produkty srednio-kwasowe.Ph 6.0 do 7.0 - orzechy wloskie-bad, ser cheddar, ser z plesnia, sledzie, makrele, zyto, owies, pszenica, ryz, .....sliwki!!!-bad i zurawiny!!-bad zakwaszaja i pozostaja kwasne w organizmie..., borówki, oliwki, ryby, soki owocówe z cukrem, Owoce (puszkowane), syrop klonowy, melasa, pikle, chleb z rafinowanych zbóz (owsa, ryzu, zyta!!-very bad), platki zbozowe, skorupiaki, kielki pszenicy, pelne ziarna pszenicy, wino, jogurt dosladzany, gryka, sery (ostre), chleb ryzowy, jajka gotowane na twardo, ketchup, majonez, makaron pelnoziarnisty, ciasto na miodzie, orzeszki ziemne, prazona kukurydza, ryz basmati, ryz brazowy-bad, sos sojowy, chleb pszenny z kielkujacych ziaren.
 
 
Produkty wysoko-kwasowe. PH 5.0 do 6.0 - cukier rafinowany (bialy) i nierafinowany (brazowy), Bialy chleb, Chleb bialy pelno ziarnisty, owsianka, ser edamski Ser Parmezan,Ser Topiony, Twardy ser, Ser Gouda, Bialy ser, jajka, majonez, ryby, Dorsz, Sledz, Pstrag, skorupiaki, wolowina, wieprzowina, drob, mieso z królika, kurczak, watrobka, mieso jagniece, cielecina, Salami, sztuczne slodziki, napoje gazowane bezalkoholowe, napoje musujace, papierosy, leki chemiczne, Lekarstwa, aspiryna, maka pszenna biala, chleb pszenny, makaron bialy, kasza manna, bialy ryz, bialy ocet spirytusowy, ciasta i wyroby cukiernicze, czekolada, piwo, kawa, dzemy, galaretki, alkohol, sól oczyszczana warzona i jodowana, czarne herbaty,pieprz, Mielonka, konserwa, Mocno ogranicz mieso, ryby, kawior, Wszystkie pokarmy (w tym Surowe owoce) przy dodaniu cukru zakwaszaja, Wszystkie owoce i warzywa piklowane lub marynowane-zakwaszaja. Zrezygnuj (CALKIEM) ze slodyczy i cukru.
zrezygnuj Z mleka SLODKIEGO
Ogranicz lub zrezygnuj ze slodkich owoców.
kwasotworcze mineraly: P-fosfor, Cl-chlor i S-siarka.
 
 
 
 
 
Beverages   mEq
  Apple juice, unsweetened   -2,2
  Beer, draft   -0,2
  Beer, pale   0,9
  Beer, stout   -0,1
  Beetroot juice   -3,9
  Carrot juice   -4,8
  Coca-Cola   0,4
  Cocoa, made with semi-skimmed milk   -0,4
  Coffee, infusion, 5 minutes   -1,4
  Espresso   -2,3
  Fruit tea, infusion   -0,3
  Grape juice   -1,0
  Grape juice, unsweetened   -1,0
  Green tea, infusion   -0,3
  Herbal tea   -0,2
  Lemon juice   -2,5
  Mineral water (Apollinaris)   -1,8
  Mineral water (Volvic)   -0,1
  Orange juice, unsweetened   -2,9
  Red wine   -2,4
  Tea, Indian, infusion   -0,3
  Tomato juice   -2,8
  Vegetable juice (Tomato, beetroot, carrot)   -3,6
  White wine, dry   -1,2
  Bread   mEq
  Bread, rye flour   4,1
  Bread, rye flour, mixed   4,0
  Bread, wheat flour, mixed   3,8
  Bread, wheat flour, whole meal   1,8
  Bread, white wheat   3,7
  Coarse wholemeal bread   5,3
  Crispbread, rye   3,3
  Pumpernickel   4,2
  Rusk   5,9
  Wholemeal bread   7,2
  Cereals & Flour   mEq
  Amaranth   7,5
  Barley (wholemeal)   5,0
  Buckwheat (whole grain)   3,7
  Corn (whole grain)   3,8
  Cornflakes   6,0
  Dried unripe spelt grains (wholemeal)   8,8
  Dried unripe spelt grains (wholemeal)   8,8
  Millet (whole grain)   8,6
  Oat flakes   10,7
  Rice, brown   12,5
  Rice, white   4,6
  Rice, white, boiled   1,7
  Rye flour   4,4
  Rye flour, wholemeal   5,9
  Wheat flour, white   6,9
  Wheat flour, wholemeal   8,2
  Pastries   mEq
  Macaroni   6,1
  Noodles   6,4
  Spaetzle (German sort of pasta)   9,4
  Spaghetti, white   6,5
  Spaghetti, wholemeal   7,3
  Milk, Dairy products & Eggs   mEq
  Buttermilk   0,5
  Camembert   14,6
  Cheddar-type, reduced fat   26,4
  Cottage cheese, plain   8,7
  Cream, fresh, sour   1,2
  Curd cheese   0,9
  Edam Cheese full fat   19,4
  Egg, chicken, whole   8,2
  Egg, white   1,1
  Egg, yolk   23,4
  Emmental Cheese full fat   21,1
  Fresh cheese (Quark)   11,1
  Full-fat soft cheese   4,3
  Gouda   18,6
  Hard cheese   19,2
  Kefir Cheese full fat   0,0
  Milk, whole, evaporated   1,1
  Milk, whole, pasteurised and sterilized   0,7
  Parmesan   34,2
  Processed cheese, plain   28,7
  Rich creamy full fat cheese   13,2
  Skimmed Milk   0,7
  Whey   -1,6
  Yogurt, whole milk, fruit   1,2
  Yogurt, whole milk, plain   1,5
  Meat & Sausages   mEq
  Beef, lean only   7,8
  Cervelat sausage   8,9
  Chasseur sausage   7,2
  Chicken, meat only   8,7
  Corned beef, canned   13,2
  Duck   4,1
  Duck, lean only   8,4
  Frankfurters   6,7
  Goose, lean only   13,0
  Lamb, lean only   7,6
  Liver (veal)   14,2
  Liver sausage   10,6
  Luncheon meat, canned   10,2
  Ox liver   15,4
  Pig's Liver   15,7
  Pork sausage   7,0
  Pork sausage (Wiener)   7,7
  Pork, lean only   7,9
  Rabbit, lean only   19,0
  Rump steak, lean and fat   8,8
  Salami   11,6
  Slicing sausage containing ham   8,3
  Turkey, meat only   9,9
  Veal, fillet   9,0
  Fish & Seafood   mEq
  Carp   7,9
  Cod, fillets   7,1
  Eal, smoked   11,0
  Haddock   6,8
  Halibut   7,8
  Herring   7,0
  Mussels   15,3
  Prawn   15,5
  Rose-fish   10,0
  Salmon   9,4
  Salted matie (herring)   8,0
  Sardines in oil   13,5
  Shrimps   7,6
  Sole   7,4
  Tiger Prawn   18,2
  Trout, steamed   10,8
  Zander   7,1
  Vegetables   mEq
  Asparagus   -0,4
  Broccoli, green   -1,2
  Brussel sprouts   -4,5
  Carrots   -4,9
  Cauliflower   -4,0
  Celery   -5,2
  Chicory   -2,0
  Cucumber   -0,8
  Eggplant baklazan   -3,4
  Fennel  koper -7,9
  Garlic   -1,7
  Gherkin, pickeld   -1,6
  Kale KAPUSTA WLOSKA -7,8
  Kohlrabi KALAREPA   -5,5
  Lamb's lettuce   -5,0
  Leeks   por -1,8
  Lettuce   -2,5
  Lettuce, iceberg   -1,6
  Mushrooms, common   -1,4
  Onions   -1,5
  Peppers, Capsicum, green   -1,4
  Potatoes   -4,0
  Radish, red RZODKIEW;  F  RZODKIEWKA   -3,7
  Ruccola  bob?   -7,5
  Sauerkraut   -3,0
  Soy beans   -3,4
  Soy milk   -0,8
  Spinach   -14,0
  Tofu   -0,8
  Tomato   -3,1
  Zucchini cukinia   -4,6
  Peas & Beans   mEq
  Beans, green / French beans   -3,1
  Lentils, green and brown, whole, dried   3,5
  Peas   1,2
  Fruits   mEq
  Apples   -2,2
  Apricots morele   -4,8
  Bananas   -5,5
  Black currants   -6,5
  Cherries   -3,6
  Figs, dried   -18,1
  Grapefruit   -3,5
  Grapes   -3,9
  Kiwi fruit   -4,1
  Lemon   -2,6
  Mango   -3,3
  Orange   -2,7
  Peache   -2,4
  Pear   -2,9
  Pineapple ANANAS   -2,7
  Raisins   -21,0
  Strawberries   -2,2
  Watermelon   -1,9
  Nuts   mEq
  Hazelnuts   -2,8
  Peanuts, plain   8,3
  Pistachio   8,5
  Sweet almonds   4,3
  Walnuts   6,8
  Herbs & Vinegar   mEq
  Apple vinegar   -2,3
  Basil   -7,3
  Chives   -5,3
  Parsley pietruszka   -12,0
  Wine vinegar, balamico   -1,6
  Fats & Oil   mEq
  Butter   0,6
  Margarine   -0,5
  Olive oil   0,0
  Sunflower seed oil   0,0
  Sweets   mEq
  Chocolate, bitter   0,4
  Chocolate, milk   2,4
  Honey   -0,3
  Ice cream, dairy, vanilla   0,6
  Ice cream, fruit, mixed   -0,6
  Madeira cake   3,7
  Marmalade   -1,5
  Nougat hazelnut cream   -1,4
  Sugar, brown   -1,2
  Sugar, white   0,0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Diego przeprowadzono badania na 150
ochotnikach. Badania te polegaly na wpuszczeniu do zoladka sondy i
podawaniu róznych plynów.
Na podstawie badan podano liste plynów powodujacych najwieksze
zakwaszenie organizmu
1. mleko
2. piwo
3. 7-Up
4. kawa bezkofeinowa
5. zwykla kawa
6. herbata
7. Coca-Cola

 

 

Nie mam linku do tych stron, ale generalnie zasada jest łatwa, jedz to co najbardziej naturalne, najmniej przetworzone (po prostu to co dał nam BóG) od paru lat nauczyłem sie jeść inaczej i dzięki temu już kilka razy stanąłem na nogi (kilka razy stanąłem na nogi bo po kilku miesięcznym zdrowym odżywianiu gdy już bylem w formie, zapominałem coraz częściej jak chorowałem i zaczynałem jest coraz więcej śmieci,co wiązało sie z ponownymi zmianami łuszczycowymi szczególnie na twarzy, śmierdzący oddech i skóra, mocny spadek masy ciała, strasznie złe samopoczucie, gazy, i problemy psychiczne) ale dieta alkalizująca + odstawienie białej mąki + odstawienie cukru białego i oczywiście odstawienie wszystkich produktów które posiadają te dwa śmiercionośne składniki dają zadowalające efekty, ale niestety jeśli masz już podobne problemy to jest to dieta na całe życie jeśli chcesz normalnie żyć. 

Chleb nauczyłem sie piec sam, tylko żytni razowy na zakwasie z mąki typ 2000. i ogólnie dużo zielenizny która czyści jelita ze złogów, śluzów połączonych z candidą. Jem również owsiane płatki górskie z rodzynkami, dzień wcześniej zalewam woda, na drugi dzień gotuje 10 minut, ścieram do tego jabłko a na końcu posypuje antyCANDIDOWYM proszkiem czyli cynamonem. Jedz mniej smażonego, a częściej gotowane potrawy, pieczone, mleko odstaw, jedynie czasem kefir, maślanka, mięso i przetwory mleczne ogólnie mocno zakwaszają organizm ale po to mamy warzywa aby równoważyć kwasowość. Taki sposób odżywiania przynosi mi dużo radości bo wiem ze tego wlasnie potrzebuje mój organizm, szkoda ze nie wiedziałem tego kiedyś gdy nie dbałem o to co jem, dzięki temu nie mogę aktualnie przytyć (jestem chudy 66 kg wagi to mało jak dla faceta), ale wiem ze jest to tylko kwestia czasu kiedy organizm sie wyczyści, (liczę tez ze uda mi sie wrócić na siłownię) wiadomo trzeba też pamiętać że te zdrowe rzeczy są raczej ciężko strawne, i trzeba umiejętnie to równoważyć aby nie wywołać zapalenia żołądka. Candida niestety sprzyja zapaleniom żołądka dlatego gdy będzie jej już mniej w naszym organizmie to żołądek będzie sie miał coraz lepiej, i będziesz mógł swobodnie zjeść woreczek ryżu do obiadu plus np gotowana pierś z kurczaka, z dużą porcją np rukoli albo roszpunki, ale lepiej dla Ciebie gdy już nigdy nie będziesz wprowadzał białej maki do organizmu. Gdy szkody które wywołałeś swojemu organizmowi są duze to radze na początku poczytać o łączeniu węglowodanów, tłuszczy, białka. Radze Tobie stosować sie do tych zasad abyś nie zmarnował tak jak ja ponad 10 lat życia martwiąc sie co dzieje sie z moim organizmem.

 

NIE ŻYJEMY PO TO ABY JEŚĆ,... JEMY PO TO ABY ŻYĆ!!! ,

 

Gdy będziesz miał/miała jakieś pytania, z chęcią pomogę, czerpiąc z mojego doświadczenia.

Mój numer telefonu 506-234-999. Pozdrawiam.

 

 

warto przeczytać: 

Janus.Andrzej - Nie daj się zjeść grzybom candida

Józef Słonecki-Zdrowie na własne życzenie, mikstura oczyszczająca (ogólnie czułem ze mikstura ta mi nie służyła, ale to chyba dlatego ze podrażniała mi żołądek wywołując jego zapalenie, odstawiłem. zwykle zdrowe jedzonko bardzo często wystarczy)

Edited by llucas83
Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Przeczytałam całość i jestem pod wrażeniem jak łatwo ludzie ulegają dziwnym teoriom z netu. Jedna osoba napisze, że coś leczy raka i zaraz mamy gotowe kuracje a później drogie suplementy. Szukam badań na temat wpływu sody na komórki rakowe i ciężko coś znaleźć, zresztą na wielu stronach też piszą, że należy do tych nowinek podchodzić z ostrożnością. https://naturalab.edu.pl/soda-oczyszczona-do-picia/ wprost piszą, że to bzdury...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...