smutna_zaba Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 w jednym z postow wyczytalam, ze dziadek(dzieki Tobie miedzy innym troche umiem,i dzieki wszystkim za dobre rady ) piszecie ze dziadek poleca smarowanie schabu zoltkiem .Czy ktos probowal z innym mieskiem .Ja w sobote wedze szynke,schabik(oczywiscie posmaruje...tylko kiedy po obsuszaniu czy od razu ????tu sie ciezko zastanawiam )i tradycyjnie kuraczak ,bo wyszedl jako 1 i korci mnie zeby go posmarowac.Co Wy na to maruda jestem wiem, ale buziaki dla wszystkich i jeszcze pomarudze .A moze ktos przyjedzie do mnie podszkoli (wisnioweczka na rumie z 2005 jeszcze lezakuje a tu juz 2007 trza robic ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Schabik smarujesz po obsuszaniu.P.S.Maxell tą metodę również poleca!Na wiśnióweczkę..mniam.. przyjechałabym ale troszkę za daleko...hihi... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wdw Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Chociaż w Katowicach często bywam, a i nawet nie mam daleko, to jak tu wypić jak się kierownicę trzyma. :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smutna_zaba Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 ja tam rzadko pije (wisnioweczke)wiec jezeli masz ochote odstawie do domociu :)warunek szkolenie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smutna_zaba Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 maxell sorki ale nie doczytałam i znowu marudze :)bo byc moze maxell pisal tak ze sie nie doszukalam ,ale wedzenie schabiku tez znalazlam po htt...cos tam co dostalam na moje zapytanie .Juz zapisuje wszystkie przepisy jakie wyczytuje na forum w moje dokumenty:)zeby nie zgubic ::)A wracajac do wisnowieczki na rumie :)kto kaze wracac w tym samym dniu do domu:)jak zonka to nie marudze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ja tam rzadko pije (wisnioweczke)wiec jezeli masz ochote odstawie do domociu :)warunek szkolenie:) Iwonko a szkolenie ma dotyczyć jakiego tematu :question: wiśniówkę lubie a szkolić się też chętnie mogę :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Hola hola! temat to żółtko na schab więc dyskusje zmieńcie na ajerkoniak, a jeśli nadal wiśniówka to przenosiny na bla,bla :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Cholerka to nie dość że ORMO z Milicją czuwa to jeszcze admin w czarnych okularach zerka na nas zza monitora i grozi palcem. Już milczę. :grin: :mrgreen: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts