el_gordo Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Z okazji święta najszlachetniejszej ze służb składam wszystkim czynnym i byłym żołnierzom łączności informatyki najlepsze życzenia zdrowia, spokoju i spełnienia marzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwie Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Jako były żołnierz łączności (służby zasadniczej) dziękuję za pamięć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 (edited) Ja pracowałem w łączności cywilnej też mieliśmy Dzień Łącznościowca 18 października . Pozdrawiam Nie powiem bardzo miło było w te święta . Edited October 18, 2013 by andrzej k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 No dzięki za życzenia.Jako "były" drucik pozdrawiam i życzę samych sukcesów łączności i informatyce , zwłaszcza tej wejherowskiej. Anegdotka z moich lat.Pytanie: Dlaczego Dzień Łącznościowca jest obchodzony 18 .10-tego ?Odpowiedż:Bo w tym dniu, pod Lenino, łącznościowcy nawiązali w końcu łaczność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Najserdeczniejsze życzenia zarówno dla wojskowych jak i cywilnych łącznościowców : http://www.youtube.com/watch?v=n6MZ6BnC1zw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Jako mat rezerwy Marwoju i dowódca stacji radiolinii 404 dziękuje za życzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Jako że podczas służby w JW4101 byłem "titawą" (i nie tylko) pięknie dziękuję.... jako że obecnie jestem krótkofalowcem więc również pięknie dziękuję :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts