Jump to content

Słoiki .... komu?... komu?

Anuś

Recommended Posts

Ktoś podarował mi dzisiaj około 100 sztuk słoików o pojemności 1 l i 0,7 l. Ze względu na to, iż już posiadam około 300 sztuk, dodatkowa ilość jest mi  niepotrzebna. Słoiki będą do odbioru umyte i pozbawione naklejek. Na wszystkich są nakrętki .... większość z nich jest nowa, ani razu nie używana.

Jeżeli znajdzie się nabywca, mogę dostarczyć te słoiki na zlot Grupy Śląsko- Łódzkiej w Łagiewnikach, lub na zlot ogólnopolski, (chociaż jeszcze się nie zapisałam  :facepalm: )  ale jeżeli ktoś ma życzenie może odebrać je osobiście.

Nie chcę zapłaty za te słoiki .... odbiorca  wedle własnego uznania zasili konto KPP :)

w razie braku chętnych na tą ofertę, będę zmuszona przebić się do sąsiada piwnicy :D

Aniu,

jeśli pozwolisz to podepnę się pod temat :)

Osobiście potrzebuję słoiki o pojemności między 0,2 a 033 ml ( musztarda, majonez, chrzan, sosy, itd  ), więc jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie przyjmę każdą ilość :)

świadziu .... takich jak Ty potrzebujesz to ja wyrzuciłam ostatnio cały worek :facepalm: .... ale ze 60 sztuk mogę podesłać :) i jakby ktoś chciał to jeszcze będę miała butelki  po frugo około 50 sztuk .... :) Wszyscy uważają że jak robię dużo przetworów to mi się przyda każda ilość słoików ... słoiczków i buteleczek :D

Pragnę Wszystkim obwieścić, iż słoiki znalazły swoich nowych właścicieli.  :)  Pojadą w różne strony kraju, ale tematu nie zamykam. Jeżeli nadal będę obdarowywana następnymi, (a będzie tak na pewno )  :D  chętnie się nimi podzielę z innymi.

świadziu ... dla Ciebie organizuję osobną akcję... pełna mobilizacja wśród moich koleżanek z pracy :D

cdn....

• 2 weeks later...

Chciałbym w tym miejscu podziękować koleżance Ani za słoiki. Wczoraj odebrałem paczkę a w niej słoiki 0,9 wymyte bez etykiet plus butelki po frugo.

Były też 3 słoiki dżemów ogórki i butelka soku z truskawek. Niestety ogórki nie doczekały fotki oraz sok wypity przez moje maluchy! Pycha!

Jeszcze raz bardzo dziękuję za bezinteresowną pomoc. http://naprawiamy-laptopy.eu/fotki/144.jpg

Jeszcze raz bardzo dziękuję za bezinteresowną pomoc.

karkan .... ''drobnocha '' inaczej być nie mogło :)  zapełniaj więc te słoiczki tym co dobre dla Twojej rodzinki a przede wszystkim dla Twoich maluszków :)

następne słoiki '' szykują '' się do drogi bo chętnych nie brakuje :)

• 4 months later...

Moja piwnica ponownie zapełniła się słoikami (koleżanki sprzątają na święta ) :D ... 0.9 l  0.7 l i 0,5 l ... mam też kilka 3 litrowych, oraz małe butelki po ''Kubusiu'' i litrowe butelki m.in. po Frugo. Jeśli ktoś chętny bardzo proszę. Podobnie jak wcześniej, słoiki są za darmo, a kto ma życzenie wpłaca na KPP :)