Butch123 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Witam Dwa tygodnie temu postanowiłem uwędzić udka z kurczaka wg przepisu Dziadka. Wyszły super, co widać na zdjęciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf325 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Jesli ilosc dymu bedzie duża i nie bardzo będzie jego przepływ w wędzarni to wyjdzie kwasne, jest o tym na forum dokłdnie. pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Moim zdaniem nałożyło się kilka czynników. Mogłeś mieć kiepsko osuszone udka i kiepski przepływ dymu. Poczytaj o pyrolizie, jest tego troszkę na forum ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Poczytaj o pyrolizie A Tusiaczek przypadkiem poznaniaków nie obraża Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Poczytaj o pyrolizieA Tusiaczek przypadkiem poznaniaków nie obraża Pozdrawiam hehehe, o tym kontekście pyrolizy lub jak kto woli lizania pyry nawet nie pomyślałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1383-piroliza-drewna-i-jej-wplyw-na-jakosc-wedzonek/ pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.