Andrzej_kwiat Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Do odmierzania przypraw używam wagi z Wag Wielkopolskich. Są bardzo dokładne i proste w obsłudze. Mam już ją kilka lat i nie mogę narzekać – pomimo zużycia nadal dobrze wskazuje i nie mam z nią problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Ale odgrzales kotleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil_1 Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Do odmierzania przypraw używam wagi z Wag Wielkopolskich. Są bardzo dokładne i proste w obsłudze. Mam już ją kilka lat i nie mogę narzekać – pomimo zużycia nadal dobrze wskazuje i nie mam z nią problemów. Rejestracja 4 minuty temu i pierwszy wpis tutaj... Czyżby kolejna reklama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwie Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Czyżby kolejna reklama? Nie to się nazywa niedoj..anie zrobiony marketing szeptany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 @Andrzej_kwiat, Kolego uroczyście chciałem Ci przyznać nagrodę Złota Łopata dla Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksiak Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 ... pomimo zużycia nadal dobrze wskazuje i nie mam z nią problemów.Ja używam od kilku lat do odmierzania przypraw chińskiej wagi za 10 zł ale ona mi się nie zużyła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 reklama? moze lokowanie produktu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil_1 Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Nie to się nazywa niedoj..anie zrobiony marketing szeptany reklama? moze lokowanie produktu ... Jak zwał tak zwał @Andrzej_kwiat nie zabłysnął Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts