Jump to content

Wyroby morfeusza

morfeusz300

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hihihiiiii to nie tylko dla mnie,znajomych mnogo :D ale smakowała wszystkim...

Dodano: 05 listopad 2013 - 23:22

O rany,chyba pół Belfastu chcesz nia obdzielić  ;)

Pozdrowienia z IE .

Hihihihiiiii w sumie kamratów mnogo ;) ale smakowało wszystkim :D ....

Dodano: 05 listopad 2013 - 23:23

Do wielkiej nocy ci wystarczy :D:thumbsup:

Oj przyjacielu nie wiem nie wiem ;)

Dodano: 05 listopad 2013 - 23:50

A to efekt moich poczynań dalszych, troszkę nie wyszły ale następnym razem będzie lepiej ;)post-56687-0-38009600-1383691770_thumb.jpg i Wuszt Swojski :Dpost-56687-0-16046400-1383691991_thumb.jpg

przyznam że pierwszy raz robiłem wszystko według tabeli Mr.Dziadka,koło wtorku będzie dymienie

Ale Dziadek nie poleca przypraw :D .Po drugie wszystko będziesz miał w jednym smaku.Tymi przyprawami zabijesz smak peklowniczy mięsa.Po trzecia tabela Dziadka jest dla bardzo słonolubnych to ja Ci mówię słonolubny na tym forum. :)

przyznam że pierwszy raz robiłem wszystko według tabeli Mr.Dziadka,koło wtorku będzie dymienie

Ale Dziadek nie poleca przypraw :D .Po drugie wszystko będziesz miał w jednym smaku.Tymi przyprawami zabijesz smak peklowniczy mięsa.Po trzecia tabela Dziadka jest dla bardzo słonolubnych to ja Ci mówię słonolubny na tym forum. :)

Jasna mac...i co teraz?????kurde mol zawsze robiłem na język i każdemu pasowało wrrrrrr...

z tą tabelą to mi głównie chodziło o sól.....Jeronie do się to jakoś jeszcze poprawic???w solance dopiero pierwszy dzionek jeden nastrzyk!!!Aaaa jesli chodzi o przyprawy nie wydaje mi się aby jakoś zle wpływały na jakośc mięsa zawsze daję czosnek,listek,i ziele,a do boczku+płatki papryki!!!!