Jump to content

Oliwka - informacja z serii smutnych


Maxell

Recommended Posts

Witam.

Jakiś "nasz fan" poodznaczał (jak mu sie chciało?) wszystkie posty - zostało tylko trochę z pierwszej strony - na naszym forum oliwkowym, a odznaczone zostały automatycznie usuniete.

Całe szczęście, że trochę tych materiałów skopiowałem i wrzuciłem do działu "Nasza historia".

Jesli ktoś skopiował dalsze części, to prosze o wrzucenie do podanego działu. Będzie co wspominać.

Link to comment
Share on other sites

Nie jest tak całkiem źle. Mam obszerne streszczenie wszystkich 280 stron. Wycięte są tylko posty "życzliwych" i takie nie wnoszące nic istotnego do dyskusji. Jest tego prawie 8 MB w formacie .doc. z datami, stronami, autorami itd. Podajcie tylko gdzie komu i jak to udostępnić. A temu "życzliwemu" to... Przez grzeczność nie dokończę tego zdania na forum.

 

frapio

Link to comment
Share on other sites

No właśnie, wchodzę na forum a ono takie "odchudzone" :cry:

 

Szkoda, że ja nie mogę się tak odchudzić. Pozaznaczać co nie pasuje i wykasować :grin:

 

Ale poważnie - szkoda, bo dla początkujących to kopalnia wiedzy.

Link to comment
Share on other sites

Abratku

Nie dalej jak dwa dni temu zagladałem zdumiony,że nic nie moge znaleźć.

Wczesniej coś niecoś przeczytałem i miałem silne postanowienie!!! :!: prześledzić do końca. A tu masz!

Koniecznie trzeba to skompletować!

Bo to rzecz nie do odrobienia. I może trochę złośliwie, a może nie, będzie można odesłać nieuprzejmych "ŻĄDACZY" przepisów,do przeczytania Biblioteki Aleksandryjskiej z OLIWKI.

Sam raczej więcej czytam niż piszę i takie "żądania" zawsze mnie bardzo śmieszyły.

pzdr.

Link to comment
Share on other sites

Zgadza się.

W katalogu "Nasza historia" jest troche postów z oliwki, a myslę, że resztę ktos w podobny sposób wklepie, bysmy mieli całośc na tym forum.

Za pare lat, z łezka w oku będziemy czytali te pierwsze, nieudolne nasze posty.

Link to comment
Share on other sites

Maxell

Nie widzę rubryki wiek?

Czyżby kryzys wieku????????

No już nie kryguj się, przecież i tak wiesz ile CI zawdzięczamy :grin:

Dlatego nie powiem CI jakie gaduły krążą po rodzinie mojej gdy zacząłem to i owo z TWOJEj strony przepisów.(dotyczy:kiełbasa biała,blok golonkowy, chleb swojski mieszanka,chleb prosty na początek,konserwy słoikowe, a kartoflaki to już miszczostwo(szcz od szcza..). Wędzarnia prawie już gotowa-inna niż wszystkie- ale to dopiero będą zeznania po prawdziwym odpaleniu..Wypisałem się jak abiturient na maturze, może będzie choć "3". Reszta raportu za pół roku. Będą i zdjęcia.

P.S. Napisz ludziom, że to naprawdę nie takie trudne...

Trzeba zacząć od białej i spokojnie do przodu.

pzdr.

Jeśli trzeba to będę tłumaczył.

Ale tylko tym zaczynającym.!!! :cool:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...