pyjter Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Jestem początkującym! DOTYCHCZAS JADŁEM SZYNKI UWEDZONE PRZEZ RÓŻNYCH ZNAJOMYCH,I SA DWIE SZKOŁY WĘDZENIA! JEDNE SZYNKI ZARAZ PO UWEDZENIU MOŻNA JEŚĆ! A DRUGIE TRZEBA PARZYĆ? JAK POWINNO BYĆ PRAWIDŁOWO? JA WĘDZIŁEM DOPIERO DWA RAZY I ZA DRUGIM RAZEM WYSZŁA OK! I TRZEBA BYŁO SPARZYĆ! PIERWSZĄ ZBYT PRZESUSZYŁEM ALE NIE TRZEBA BYŁO PARZYC?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spec202 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 A poco ten krzyk ?Poczytaj o wędzeniu na stronie gł.Albo nie czytaj i opisz te dwie szkoły , które znasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 JA WĘDZIŁEM DOPIERO DWA RAZY I ZA DRUGIM RAZEM WYSZŁA OK! I TRZEBA BYŁO SPARZYĆ! PIERWSZĄ ZBYT PRZESUSZYŁEM ALE NIE TRZEBA BYŁO PARZYC?! Za mało treści.Widzisz z wędzeniem to nie można na skróty,spokojnie zrób na początek tak jak radzi@spec202,po prostu Pozdrowienia i wytrwałości życzę bo nie będzie łatwo,ale czy ktoś mówił,że będzie?.Dasz radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 jeśli użyjesz tego linku https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&search_in=forums otrzymasz zdumiewające wyniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.