BMarcin Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Witam Pierwsze 'koty za płoty', uwędziłem udka w/g przepisu Dziadka (weekendowe udka) oraz 10 szt. pstrąga. Oto kilka fotek, nadmieniam, że już pekluję się szyneczka i boczek - wędzenie planuje na niedzielę...Wszelkie uwagi, pytania mile widziane.Walory smakowe mogłem podziwiać jak rodzinka zajadała jeszcze ciepłe rybki i udka - aż się uszy trzęsły:). 2 dni później po wędzonkach pozostało wspomnienie:( a 2 wkłady do beczki weszły... Mam dużo pytań i jako nowicjusz nie za bardzo wiem gdzie je najlepiej zadawać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Mam dużo pytań i jako nowicjusz nie za bardzo wiem gdzie je najlepiej zadawać? W dziale dla początkujących. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renesi Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Piękny złocisty kolor mają twoje rybki Kto pyta nie błądzi , ale ja raczej starałabym się szukać sama odpowiedzi a na pewno ją znajdziesz a przy okazji może dowiesz się czegoś więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts