Maxell Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Jako, że poprzednie spotkanie nie doszło do skutku, biorąc pod uwagę zbliżającą się rocznicę 10-cio lecia naszej działalności, proponuję zorganizowanie spotkania absolwentów naszej SDM.Termin spotkania i czas jego trwania, miejsce, program organizacyjny pozostawiam do dyskusji w tym temacie.Proponuję, tak jak poprzednim razem, powołać komitet organizacyjny, który zajmie się przebiegiem przygotowań i dokona wszelkich niezbędnych ustaleń.Co Wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinb3 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Wprawdzie wraz z żoną jesteśmy świeżo upieczonymi absolwentami SDM, ale pomysł nam się bardzo podoba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Mirku jako że 4 lata temu byłem na szkoleniu jestem na tak i mogę pomóc w organizacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romeciarz Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Spotkań nigdy nie jest za wiele. A że towarzystwo doborowe to i spotkać się jest miło. Jestem za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioro Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) Makselu pomysł zacny i "trzy razy tak" choć cenną rzczą by było żeby zjazd absolwentów poza spotkaniem towarzyskim był połączony z warsztatami doskolonalącymi np Dziadka i/lub Andrzeja Bagno tak aby przygotował/li 2-3 wyroby II stopnia które razem zrobimy doskonaląc wspólnie swój warsztat... Niezależnie od tego pomysł bardzo popieram Edited November 20, 2013 by pioro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Nic nie stoi na przeszkodzie podnoszeniu poprzeczki. Wszystko w rękach organizatorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioro Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 oczywiście dołaczam swoją oferę pomocy w organizacji jesli tylko taka bęzie potrzebna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacinto Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Dobra okazja nie jest zła Jeśli dostanę urlop to chętnie bym się spotkał z Towarzystwem SDM Jeśli cos bede mógł pomoc to tez chętnie. Gdyby było tak do ok 40 osob to moznaby zrobic w Zatomiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jojo Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Bardzo ciekawy pomysł. Jestem zainteresowany takim spotkaniem jak tylko termin mi będzie pasował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 22, 2013 Author Report Share Posted November 22, 2013 (edited) Komitet Organizacyjny I Zlotu Absolwentów SDM 1. karolszymczak2. pioro3. jacinto4. zico Edited November 23, 2013 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Jeśli tylko będę w czymś pomocny służę moją osobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekh Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Bardzo dobry pomysł ! Jestem za ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts